Jednodňový výlet do Tatier - ubytovanie

marissenka
18. aug 2014

ahoj.v sept.cestujeme na vychod.chceli by sme sa cestou zastavit v tatrach bud v poprade,alebo liptovskom.deti nech sa vysantia v aquaparku.zhanam ubytovanie len na jednu noc,aby sme si trochu oddychli a mohli cestovat dalej..poradite nieco? oplati sa mi hladat neaky balik cez zlavomat a pod.,alebo najst ubytko zvlast?hmm?dakujem 😉

l3yla
18. aug 2014

@marissenka skús popozerať zľavové portály ,sú tam teraz super cenové relácie 😉
A v Tatrách odporúčam Permon , Starý Smokovec a teraz Permon otvoril nový hotel a ten mal ponuku aj na zlavomate ,ak sa nemýlim 🙂

luciannka83
19. aug 2014

@l3yla no žeby tie ceny boli až také super, nedá sa povedať. 20eur na noc na osobu sa mi vidí veľa.

nedockava4
19. aug 2014

@marissenka na Liptove mame odskusany Penzion Horec v Lipt. Jane, je tam perfektne, aj deti sa vysantia, potom je super ubytko Via Jasna

horana
19. aug 2014

Ked ide o ceny, pozrite Liptov.sk a v sekcii ubytovanie - last minute su vacsinou aj na sukromi ponuky apartmanov uz aj o 6,-/os/noc a pod. takze ked to nemusi byt hotel usetrit sa da. Problemom moze byt ze nie kazdy je ochotny ubytovavat na jednu noc, takze niekedy treba obvolat viacerych, ale nakoniec sa vzdy niekto najde. Ved ked ide len o noclah po ceste, staci hocico slusne...
Podobne v Tatrach, ked to ma byt blizko aquap. Poprad, ujo google najde lacne apt. ked sa clovek pohrabe...
My tak obcas chodime, nemam to nejak odlozene ale do par hodin patranie najdem vzdy nieco vyhovujuce.
Zlavomaty sa vacsinou cenovo na toto nechytaju ani omylom...

obi
19. aug 2014

My sme sa akurat vratili z Vysokych Tatier skuste penzion u Seliho Velka Lomnica,velmi blizko Tatier,ponukaju ubytovanie uz aj s ranajkami 🙂

zuzka38
19. aug 2014

@marissenka ak uz september, teraz treba hladat cez zlavove portaly, skuks pozriet, vela ich ponuka aj ubytko len na jednu noc.. akurat treba potom porovnat cenu priamo na ich stranke, myslim original daneho ubytovania, cis a ta zlava vobec oplati...

l3yla
19. aug 2014

@luciannka83 kazdy ma iny standart 🙂 ale som si ista ze najdes nieco aj v inej cenovej relacii 🙂

katrinka8
19. aug 2014

@marissenka - ahoj, my sme boli tuto: http://www.penzionpohoda.sk/index.html Vrátili sme sa v nedelu, velmi sa nam pacilo, najma detom ten bazen - vyhrievany 😀 Besneli sa tam jedno cele dopoludnie a jedno cele popoludnie, ked vonku prsalo 😉 Je to vo Velkej Lomnici - do Tatranskej Lomnice je to cca 8 km. Majitelia su velmi prijemni a ustretovi.