Jedlo popri all inclusive

feriha01
18. jún 2016

Ahojte ideme na dovolenku budeme mať all inclusive ale rozmyslam ešte o niakom jedle pomimo viete mi poradiť aké? A hlavne aby sa počas cesty nepokazilo ďakujem

sense
18. jún 2016

Pri all inclusive nie je nutne ziadne jedlo pomimo este vam nestihne ani vytravit a uz budete zas jest....

sugarfree999
18. jún 2016

sense má pravdu, určite to nemusíš riešiť. jedla je tam vždy tak veľa! A taktiež budete isto ležať pri bazéne/na pláži a tam je výdaj energie takmer nulový, takže fakt budete radi, ak vám stihne vytráviť 😉

andrejta
18. jún 2016

@feriha01 nerozumiem, co to znamena pomimo? A pre koho?

petruldo
18. jún 2016

manžel ti odkazuje, aby si si zobrala hlavne veľa tašiek, aby si to jedlo, ktoré nebudeš vládať zjesť z all inclusive dobre uskladnila, že by sa ti cestou domov nepokazilo 😀 .

henikav
18. jún 2016

@feriha01 tiez si myslim ze na jedlo pomimo nemusis velmi mysliet a zhanat, toho byva na dovolenkach all inclusive dost a k tomu sa vzdy nieco vyskytne kadial sa pohybujete, na plazach zmrzlina, churros, hranolky ci krafne, podla toho kam idete. Ale ak myslis vzdy mozes mat v aute nejake suche keksy, ci chipsy, najlepsie v lete bez cokolady, lebo sa ti to roztecie. Pitie je najlepsie kupovat vzdy vtedy ked ste smadni, aby ste nepili teple 😉 Vidim ze si na zaciatku tehotenstva, tak urcite ber nejake suche keksy typu maslove, ci marina proti rannym nevolnostiam

evelynm
18. jún 2016

urcite ti nebude jedlo pomimo treba. A ak by ste cirou nahodou boli hladni, vsade su obchody, kde si drobnost mozes kupit,.

liz_lemon
18. jún 2016

@sugarfree999 vela jedla pri AI nie je vzdy pravidlom, my sme raz tak boli na Zakynthose, a tam veru nebolo co jest, aj ked sme mali AI

katka1981
18. jún 2016

@feriha01, ty si zbal na cestu nieco pre seba, ked si tehotna a bojis sa hladu, aby ti nebolo zle. Ako prve mi napadli polystyrenove chlebiky, tie sa nepokazia alebo nejake keksiky, aby si nemala hypoglykemiu, ale tam hladovat nebudes, neboj, ked tak je tam urcite nejaky obchod, tak si nieco kupis. Neviem kam idete, ci letite, alebo idete autom, tazko takto radit.

dasenka352014
18. jún 2016

@feriha01 co sme doteraz boli na dovolenkach s all inclusive, a aj ta na ktoru ideme teraz- vsade bol v all inclusive zahrnuty aj nejaky ten snack pomedzi ranajky, obedy, vecer. Bud nejaky hamburger, kebab, hranolky, proste vzdy sa doobeda a aj poobede nieco este dalo zjest. Vy to tak nemate???

moni244
18. jún 2016

@feriha01 jedlo navyse ak ma clovek na all inclusive? To som este nepocula, naco je to dobre?

lavinis
18. jún 2016

a na čo? nikdy sme žiadn jedlo "pomimo" pri all inclusive nepotrebovali 😀

hettinka
18. jún 2016

záleží aký AI to je ... určite by som nič nebrala "pomimo" do Turecka, ale zasa v Chorvátsku to zvyčajne nie je také, že by si mala jedlo 24 hodín denne (aj to označujú AI light). Rovnako v Grécku to je slabšie.

Ja zvykne brať len nejaké sladkosti - gumené cukríky, žuvačky, cereálnu tyčinku. Ostatné, aj keby nám chýbalo, kupujeme na mieste. Veď cenové rozdiely sú dnes už minimálne, niekde je aj lacnejšie, ako u nás. A ja milujem miestne špeciality, napr. ovocie a ryby u nás nikdy také dobré nekúpiš, ako pri mori.

My sa práveže AI vyhýbame, lebo potom sme "odkázaní" na hotelovú stravu a ja mam rada miestne malé reštaurácie a grily. Mimochodom, nikdy sme nehladovali 😀

maciatkolulu
18. jún 2016

@hettinka nemusite byt odkazani pri all inclisive na hotelovu stravu, kedykolvek mozete vybehnut a spapat aj pomino 😉

seahorse27
18. jún 2016

Pri AI som mala pocit ze na tej dovolenke nerobim nic ine, iba jem. Jedlo pomimo? Naco? Preco? Urcite netreba....A ak by ste si nahodou nevedeli vybrat z ponuky AI (co si nemyslim), tak existuju restauracie (zavisi od destinacie, ci sa oplati riskovat) alebo obchody....hotelovym rezortom sa vas dovolenkovy svet nekonci 🙂 AI si ludia vyberaju prave preto, aby sa vôbec nemuseli starat o stravu. To mi potom pride ako ist na kupelny pobyt s predplatenymi procedúrami a potom chodit na masaz a pod. do iného hotela :D Alebo objednat si 4-chodove menu v restike a k tomu si ist kupit rozok do obchodu...no neviem, take na hlavu mi to cele pride.

sissy27
18. jún 2016

@feriha01 eh? Jedlo k dispozícii nonstop a ešte treba aj pomimo? To sa dá? 😅 každopádne určite tam budú reštaurácie a obchody, kde v prípade akútneho nedostatku kúpite... Nosiť jedlo na dovolenku z domu to neviem či robí ešte niekto okrem Slovákov a Čechov...

hettinka
18. jún 2016

@maciatkolulu jasné, že môžeš kupovať jedlo aj pomimo, lenže to je potom vyhadzovanie peňazí, platiť aj drahý AI a ešte sa aj stravovať pomimo. To ten AI potom fakt nemusím platiť 🙂 Boli sme kedysi dávno v AI v Chorvátsku a nič-moc, voda z automatov mi na tretí deň nechutila, ak si neprišla do jedálne načas, tak už nebol 100%-ný výber, aj celkovo to tam bolo obmedzené a ked sme šli na výlet (my strašne vela výletujeme, pobeháme prírodu aj pamiatky), aj tak sme kupovali vodu aj jedlo aj inde ... takže pre nás zbytočnosť.

My preto zámerne berieme polpenziu, ak sa dá a je to v krajine, kde je bezpečné jesť niekde v meste. Lebo sú aj také krajiny, kde sa to nedá, ak človek nechce zvyšok dovolenky presedieť na WC. Tento rok ideme do Albánska a tam sa vraj AI vôbec neoplatí, lepšie je PP a zvyšok si dokúpiť, povedala pani v CK. Všade sú tam lacné reštaurácie a obchody. AI jednoznačne treba v Turecku, Egypte a Tunisku.

stardust
18. jún 2016

jedlo pomimo myslis snicle zo Slovenska, pastiky, horalky a tatranky? Rozky mozes pichnut po prichode hned do mraznicky, mozete si na nich pochutnavat pocas celej dovolenky, pokial si ich zoberiete dostatok, horalky, pastiky vydrzia v pohode, snicle musite zjest pocas cesty.

sardinka335
18. jún 2016

@feriha01 nepíšeš kam cestuješ, akým prostriedkom cestuješ.....a teraz ,,babo raď,,. Jedlo pomimo nikdy neberieme ..načo? All inclusive to nepotrebuje a v lietadle jedlo podavaju. V pripade potreby su všade na letiskách, pumpách, staniciach rozne McDonaldy, ,,káefcéčko,, kebabárne, stánky s bagetami a kade čo.

Ja si z dovolenky vzdy donesiem nejake to kilo navyše, ktore potom ,,opadne,, nakolko doma uz nemám tolko lahodok....hmmmm....ta baklava v Turecku tak to je bomba - nielen kaloricka a napr. Turci kolače robit nevedia - na oko krásne ale chuť nič moc, ale tie baklavy, krupicové flamery a rozne ,,pudingy,, tak to mozem...to mám hrče aj za ušami.

miriam11
19. jún 2016

@feriha01 pokial nejdete na dovolenku do dzungle na okraji Afriky tak vsade sa da v pripade hladu zajst do potravin, alebo reštaurácie. Kedze mate all in. nebude to urcite potrebne. Nevlac a nebal zbytočne jedlo ako babky pred 30 rokmi (starsie rocniky prepacte, myslene len obrazne). Dnes su dovolenkove rezorty plne vybavene.