Jedlo a dovolenka s bábätkom

mama4444
19. mar 2022

Ahojte maminky. Ako to riešite prosím vás keď idete niekde na dovolenku (je jedno či ku moru alebo niekde do Tatier) keď máte malé bábätko ktoré papa iba Kašovité jedlá, nie je kojení a výživy zeleninové ci mäsove proste z obchodu mi nezje.

Extra mu v hoteli naparite jedlo a zoberiete zo sebou ?
Ci ako prosim Vas ???
Dakujem

natalia1619
19. mar 2022

@mama4444 my sme boli v apartmane kde bola aj kuchynka

alexandra2468
19. mar 2022

@mama4444 v tom obdobi sme byvali vzdy v apartmanoch s kuchynkou.

pininka1
19. mar 2022

Ohrievac na flasky a flasticky so sebou. Aj kase som brala, aj rychlovarnu ak nebola na apartmane.

amelie2017
19. mar 2022

Najlepsie je ist do apartmanu, kde mu mozes sama uvarit. Ale ja som napriklad robila v 2 hoteloch, kde nemali problem pripravit babatku jedlo. Mama povedala, ze napr. cuketu so zemiakom, tak uvarili, rozmixovali.

zuzkagg
19. mar 2022

@mama4444 ja som brala so sebou Avent, dosticku, nožík a spravila som cerstvy obed každý den, minibar alebo mala chladnička na uschovanie ingrediencií je dnes už všade. Ten varič si neviem vynachváliť, najlepšia kúpa do výbavy 🙂
A teda ešte doplním, že tým pádom sme nepotrebovali žiadnu kuchynku, dáš to robiť prinajhoršom aj v kúpeľni 🤪

tosomja
19. mar 2022

My sme vždy boli tak, kde nám uvarili aj pre malých. Alebo som povedala, že nech mi urobia porciu bez soli a nebol problém. Ale keď sme išli len na dva tri dni, tak som im aj niekedy nedala varené len kaše, jogurt, výživu, mlieko, banán atď.

yanni
19. mar 2022

Kolko ma dieta? My sme cestovali straaaasne vela (nie len po dovolenkach) a jedno v akom hoteli ci restike, vzdy nam pre babo jedlo urobili ako sme si zelali.Ale ja som si deti nenaucila na kasicky. Tiez mi kupenske pohariky nechceli. Zo zaciatku som mixolala ale len velmi kratko a potom pucila vydlickou a velmi rychle jedle uz kusky. Ale ako vravim, nikdy nebol problem, ze by nam odmietli nieco rychło bez soli atd. uvařit. My chodime na dovolenky si "dovolovat", a nie trepat plny kufor "neradia" a vyvarat.