Je veľa ľudí v Tatrách?

agi7717
15. nov 2020

Ahojte chcela by som sa spýtať, boli ste teraz niektora v Tatrách? Je tam veľa ludi? Chceli by sme ísť v dec vlastne som to dostala ako dar pobyt ale ešte nad tým uvažujeme,,, 🙄 ďakujem

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
agi7717
autor
15. nov 2020

@anita1978 no ja myslím kvôli tej korone že či ísť ci nie , to nám stačí iba turistiky do prírody nie sme náročný 😊

venija
15. nov 2020

Boli sme pred týždňom a ľudí bolo fakt dosť a to ešte nepremávali lanovky ako teraz cez víkend.Na horách bolo slnečno, to pritiahlo množstvo turistov. Počítaj, ale s obmedzením služieb.

agi7717
autor
15. nov 2020

@venija prosím ta a ako to je s reštauráciami? Iba terasy? No my skôr iba tak do prírodný na turistiku a tak moc na výlety nie ako medzi ludi moc nie

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
venija
15. nov 2020

@agi7717 áno, iba terasy

jessicai
15. nov 2020

@agi7717 Korona je teraz už všade takže ju môžete dostať aj doma. Išla by som na pobyt a neriešila by som či sa nakazím. Prajem vám prežiť v zdraví pohodovú dovolenku s peknými zážitkami.

agi7717
autor
15. nov 2020

@jessicai no vsak práve asi pôjdeme trosku vypnúť od kedy je Corona sme doma iba práca a hned domov

alenamihal
16. nov 2020

tak ja byvam v Tatrach a vcera Strbske pleso totalne naprate !!!!! Najest sa len mozete na terasach ,ale to je iba otvorenych cca 30% .vsetko len male bufetiky otvorene ,takze jest na stojaka 🙂