Prosím vás v júni dovolenka v Bulharsku je tam dostatočne teplé more??? Celkovo teplo?? Či viac sa oplatí ísť až dakedy v auguste. Ďakujem
Ako pre koho... Ja som zimomrava a teplota mora mi v júni vyhovovala v Bulharsku.
Min rok mali problém skôr tí čo boli v lete, lebo sa tam v lete udial jav - že sa more otočilo - razom sa ochladilo o tuším 15 stupňov...pár dní bolo také zimné kým sa opäť nahrialo. Tak som čítala na FB kde sa ľudia sťažovali na extrémne zimné more.
Ale že to sa bežne nedeje len raz za pár rokov.
Záleží aký rok raz sme boli prelom jún júl dva týždne odlietali sme domov nejakeho 4.7, a to more bolo ľadové a fúkalo vonku bolo horúco ale kupala som sa v mori len raz boli sme celú dovolenku na bazéne a po výletoch, ale bolo to v období že v Európe boli dažde a keď sme tam prileteli bolo čerstvo po dazdoch
Ak chceš teplú vodu, chod v auguste. Pre mňa by bolo more určite chladné v júni.
Do Bulharska chodíme každý rok, vždy polka júla až začiatok augusta. Raz sme boli v júni, chytili sme veľmi dobrý last minute a už by som tak nešla. More bolo chladné a von tiež nebolo ešte nejak teplo ako keď sme boli júl/august. Viac oblačnosti sa vyskytovalo.
Koncom juna by teplo byt malo. Ak zaciatkom to skor grecko