Ahojte, našla som len veľmi staré diskusie na túto tému a info v nich takmer žiadne, preto otváram novú. Dá sa v BA nájsť taxi služba, ktorá má taxikárov s detskými autosedačkami? Ďakujem.
@lily246 stačí si objednať taxík na čas deň vopred a oznámiť, že potrebujete aj sedačku.
@nelinka2009 super, ďakujem🙂
@lily246 never tomu, že keď si objednas taxi aj s autosedačkou, že určite príde. Môže sa stať, ale taxikári raz prídu, raz neprídu do práce. Bežne majú jedine podsedaky. Na letisko chodíme vždy taxíkom bez autosedačky. Ale určite si skús objednať predom, ale nečakaj, že ti na 100% vyhovejú 🙂 čo som sa bavila takto s taxikárom, berie z domu autosedačku svojho syna, takže žiadna erarna autosedačka v taxi službe 🙂
Pozerám, že si z Ba ja volám Hopin stiahni si aplikáciu a majú autosedačky, aj Trend Taxi má sedačku či podsedaky
Odporucam odveziemevas.sk su drahsi, no velmi spolahlivi. Maju kvalitne a ciste auta, vodici su slusni, jazdia normalne, nie ako blazni a daju sa objednat vopred. Lebo niektore taxisluzby odmietaju objednavky vopred.
@lily246 pokiaľ viem keď si objednáš Taxi tak nahlásis dieťa a oni pošlú s autosedackou. No keďže ich vedci nemajú doba čakania sa predĺži. Ja som tak bola pár krát, takze len s vládnej skúsenosť viem poradiť.