Je tu žena, ktorá by išla v lete na dlhší čas k moru?

1. apr 2024

ahojte,
som zena mlada 30+ po velmi toxickom az katastrofalnom stave, kedze rpacujem z domu online, tak mi nerobi problem niekam vypadnut na leto, od maja cca. do septembra, dva tri styri mesiace, to mi je jedno. len niekam do tepla blizko, kde je lacnejsie, kde sa aj okupeme a pod. kde budeme normalne plažovať, chodiť sa kupat a pod. chcem zdielat najomne s nejakou slecnou, co bude aj mojou kamoskou, som kamaratska, mila, len si potrebuejm od vsetkeho proste oddychnut niekam dalej od slovenska. idealne oblast juznej europy. cyprus, juzne grecko, mozeme prenajat si nejaky 2+1 cez arbnb booking to je jedno, podelime sa o najomne a pod. a o ucty, ostatne kazdy po svojej osi. Nechcem ist sama ako prst, anglicky viem. Ak mas seriozny zaujem napis, dohodneme sa, dame video call, stretko a pod. a mozeme zbalit kufre. hladam aj kamosku aj spolubyvajucu. Ak mas takyto sen, spln si ho teraz. lepsie ako nikdy. vzdy som to chcela, a teraz este viac po rozchode, absolutne nic ma nedrzi uz tu.

egonsk
1. apr 2024

skoda, ze som chlap a mam cas az od augusta 😁

klotildabazarik
1. apr 2024

Kedy chces odist a kam?

mirage
1. apr 2024

@klotildabazarik pise to v prispevku

andrea_ff
1. apr 2024

Waw, super nápad. Keby som bola bez záväzkov a robila online, tak by som šla.....držim palceky, určite sa to podari. Ak by som nikoho nenašla, šla by som aj sama....super! 🌅🌷🤞

barbora0308
1. apr 2024

Ja osobne by som isla na tvojom mieste sama. Mozno by ti to prospelo, prist na nove myslienky, spoznat novych ludi v inej krajine...To je iba teda moj uhol pohladu 🤗. Drzim ti palce, aby to vyslo podla tvojich predstav!

danica2711
1. apr 2024

asi by som radšej išla sama než si "uviazať na krk" cudziu ženu, ktorá mi po 3 dňoch pôjde na nervy (a ja jej), no dovolenka ako vyšitá

barbora0308
1. apr 2024

@danica2711 Presne, ono je tam strasne velka sanca, ze ti ten clovek vobec nesadne a pokazi ti cely pobyt...

autor
1. apr 2024

@danica2711 nechcem ísť sama totálne. Bojím sa ísť sama.

autor
1. apr 2024

@egonsk nooo škoda..:((((( mrzí ma to .možno aj kamoš chlap by bol fajn kebyže sa predtým stretneme.🙂)fakt len kamoš..na vzťah nemám teraz nervy a náladu 🙂)ale asi preferujem ženu haha

autor
1. apr 2024

@klotildabazarik ak máš seriózny záujem ísť tak môžem ti napísať ss

danica2711
1. apr 2024

a konkrétne čoho sa bojíš, autorka?

muchotrafka298
1. apr 2024

Skor by som isla sama, ale pocitaj s tym, ze aj prenajmy cez AirBnB sa v top sezone pri mori pohybuju dost vysoko. Pojdes do civilizacie, takze sa nemas coho bat. Budes proste dodrziavat vseobecne pravidla bezpecnosti.
Neviem aku mas predstavu o cene, ale teda juzny Cyprus mozes vyskrnut. Lebo tam lacno nie je ani nahodou, co sa tyka restauracii alebo ubytovania (je tam vela ludi z UK, takze ani prenajmy nie su lacne a o sluzbach ani nehovorim). Relativne lacne je Portugalsko alebo Grecko, okrem ostovov ako je Mykonos alebo Santorini.
Nevies, na koho narazis a koexistovat s niekym, koho po dvoch hodinach nemozes vystat 2 mesiace je na maslu.
Ja mam bohuzial zle skusenosti, ze som parkrat bola s kamaratkami co som poznala dlhsie, s ktorymi som travila bezne cas, ze sme chodili von, pisali sme si a tak a na dovolenke to bol cisty pruser. S jednou to vyeskalovalo tak, ze som chcela ist byvat inde a s dalsimi sa nebavim, nie je o com. Takze by som velmi dobre zvazila ist s cudzim clovekom na dlhsie prec.

muchotrafka298
1. apr 2024

@melanta dakujem Ti za info, ja som si nevsimla, ze uz tu bola taka diskusia. No tak to moze ist tak do kempu na Balaton za 350 EUR/mesacne.

annamariarodos
1. apr 2024

Ja zijem na Rodose v Grecku. Ak chces normalny byt,tak musis pocitat minimalme s 500€ na mesiac plus energie. A v turistickych destinaciach je naozaj tazko najst ubytovanie len na par mesiacov. Najlacnejsie pri mori este je Albansko,Bulharsko a Rumunsko. Ostatne destinacie su ovela drahsie ako Slovensko.

egonsk
2. apr 2024

Neboj, viac ako kamaratsku spolocnost som ti ani neponukol, ale termin augustovy je zbytocne daleko od tvojich predstav, takze verim, ze sa ti podari si najst nejaku kamosku a zrelaxovat dosyta. Ja som inak kedysi siel na blind takto tiez, zabookoval som si pekny dom rovno na plazi a stalo to menej ako botel a zaroven som si mohol aj sam uvarit, ked som nemal chut na tie ich jedla 🙂 Letenku som kupoval priamo na EVA Air.

ibatanecnica
2. apr 2024

jáj keby som si to mohla dovoliť n a toľko ísť preč. Držím palce nech niekoho zoženieš a uži si to tam

autor
2. apr 2024

@annamariarodos no a nevies mi dohodit nejaky slusny maly studio prenajom?kd tam zijes, jun jul aspoN?

autor
2. apr 2024

@egonsk nie, ja som len vysvetlila pre inych ludi, zeny tu komentujuce, aby ma nezacali obvinovat, zue si hladam chlapa :DDDD na vysvetlenie, viem ze si mi neponukol nic 🙂
jnoo len ja niekde na blind nechcem ist totiz, mam prirodzene obavy, ty si muz, ja zena vies ako

egonsk
2. apr 2024

😁 jo, mas recht. Skoda, ze vaccsina bab tu ma hlboko do kapsy a taky portal ako bol kedysi zoznamka, este nez sa to preklopilo do cisteho pokecu, kde sa dalo najst inzeratom si niekoho aj pre zaluby a vylety, uz neexistuje 😪

kristina28918
2. apr 2024

@klotildabazarik slečna všetko píše hore v sprave

annamariarodos
2. apr 2024

Cena takeho studia na 2 mesiace jun,jul( hlavna sezona) sa pohybuje od 1400€ a vyssie. Pre porovnanie cena 2 hviezdickoveho apartmanu v hotely ta vyjde na 3500€. Ak chces viac info,napis do spravy.

autor
3. apr 2024

@annamariarodos čože...taká cena

aktarina
28. jún 2024

napíš mi 🙂

kiwi3
28. jún 2024

boli by blbi, ak by to davali lacnejsie, teraz je slusnejsi apartman na airbnb hocikde v civilizovanej europe okolo 100 e za noc pre dvoch.

espeo
28. jún 2024

A prečo nejdeš september - november? Ceny úbytka oveľa nižšie, menej ludi, a hlavne príjemnejšie pocasie. A keď pôjdeš s niekym, je šanca skôr si to pokaziť ako nabrať sil