Je tu mladá žena, ktorá by išla so mnou na výlet do Berlína?

21. nov 2023

Ahojte,
Som mlada žena plánujem na dva dni do Berlína z ba. Nájde sa tu nejaká spolucestujuca čo by šla busom so mnou ?predsa dvom lepšie. Napíš a napíšem ti sprau teraz niekedy chcem ísť a nechcem sama a nemám s kým..ak máš vážny záujem napíš..budget na dva dni Max do 180e aj so vstupmi cestovným jedlom a hotelom ak to pôjde. Čiže low cost chcem ísť. Hotely v centre celkom drahé ďakujem za info

marcellka32
21. nov 2023

Ja len že do 180 to zrejme nedáš, Berlín je drahý a je jedno v ktorej si lokalite, jedine že budeš spať v hosteli a jesť rožky s pastekou donesene z domu ..ísť na výlet a nedopriať si jedlo nie je zábavné

vakatko
21. nov 2023

S cudzím človekom, ktorého nepoznám by som na výlet do zahraničia neišla.
Necítila by som sa bezpečne.

diewcatqoo
21. nov 2023

180 Eur aj s cestovnym a ubytkom, to asi nedas. Priprav si miminalne este stovku.

autor
21. nov 2023

@marcellka32
@vakatko
@diewcatqoo
dievcata sorry, ale ??trosku mimo temy nie ?? pytam sa na spolucestujucu . alias turisticka zoznamka , vidiet sa predtym mozeme nie je problem, stretneme sa niekde na pol ceste v inom meste,
nepytala som sa v otazke ani na rozpocet ani na bezpecnost so mnou cestovat btw, som asi ten najmenej škodný clovek na svete ale v pohode,
takze diky za INFA, ale pytala som sa na kamosku, co chce cestovat so mnou, nie na tieto reci

martinmmartin
21. nov 2023

odkial vyrazas? Rakuske zeleznice maju do berlina z viedne fajn nocne vlaky kde sa za 50 eur vyspis a prides do berlina vyspana a usetris noc v hoteli
kedy asi to planujes? Este tento rok? Tiez pouvazuj o deutschland tikete ktory ti plati na vsetky lokalne vlaky plus mhd v berline

bluka2
21. nov 2023

Off topic, ale tiež si myslím, že to finančne zvládne 😉

bluka2
21. nov 2023

@martinmmartin deutschland ticket sa myslíš oplatí na 2 dni? Sama ho mám a pochybujem

minenkak
21. nov 2023

Že do 180€dva dní Berlín,si pobavila

martinmmartin
21. nov 2023

@bluka2 no vsak prave podla toho odkial ide. Mozno sa sudruzke autorke podari nejako dostat na nemecku hranicnu ciaru a odtial deutschland ticketom na miesto urcenia.

bluka2
21. nov 2023

@martinmmartin to by bolo dost effort (lebo to potom musí aj rovno zrušiť, inak by platila aj ďalší mesiac), ale tak možno sa jej fakt chce za tých pár euro. Ja by som skúsila ten vlak “Super sparpreis Európa”, už som kúpila aj za 30€

bluka2
21. nov 2023

Tým, čo sa smejú ja som bola v Berlíne na týždeň skoro zadarmo. Hotel 4* mal v mojej pôvodnej izbe plostice, tak mi dali rohovú suitu ako náhradu a za celý pobyt aj s raňajkami na týždeň som neplatila 😀

autor
23. nov 2023

Už som našla niekoho s kým pôjdeme a keďže sa podelíme s výdavkami tak do 200e to bude🙂keď sa chce všetko sa dá

h2
23. nov 2023

@bluka2 Ale toto je niečo, s čím nemôžeš rátať dopredu, dokonca ani vtedy, keby si si tam tie ploštice doniesla v krabičke. Osobne radšej zaplatím, než riskujem, že si domov donesiem ploštice.