Prosim mozete mi poradit,ci je check in na letisku bezplatny.?Viem ze sa online je bezplatny,ale z istych dovodov nemozem urobit online chceck in.Dakujem
Na letisku stojí 70 eur
Vo Viedni pred mesiacom pytali 50€/let/osoba za check in na letisku
@simsalabim pozaduju odo mna verifikaciu pasaziera a nasledne mozem urobit aj online chceck in,ale ked som ju chcela urobit,tak som zistila,za hlavnu osobu som omylom dala moju 15 rocnu dceru a neviem ci sa da urobit verifikacia aj cez nu
@martinka1103 ved to skus. S tymto ja vsak skusenost nemam… kupovali ste priamo cez Ryanair?
verifikacia - takze letenka zrejme nebola kupovana cez Ryanair… check-in na letisku je za poplatok 55 eur… vo vynimocnych pripadoch (dieta ma letenku kupenu ako dospely) je zadarmo…
ak ste kupovali cez sprostredkovatela (co predpokladam ze ano vzhladom na tu verifikaciu), odporucam prist na letisko viac ako 2 hodiny pred odletom a poziadat o zmenu udajov, nasledne verifikacia nutna nebude a zacheckujete sa… ale musi to byt viac ako dve hodiny aby ste to stihli bezplatne online… ak mate skory ranny let tak riesit dostatocne vopred alebo spravit tu verifikaciu a nabuduce kupovat letenky priamo cez letecku spolocnost
@kacusik69 dakujem,urobim to tak
@rooskoliv letime tiez z viedne.Boli potrebne aj testy na covid?dakujem
@martinka1103 treba ist na pokladnu, nechat si zmenit emailovu adresu za svoju, a nasledne vykonat check-in
…ale na druhej strane neviem ci vam to vo Viedni urobia
Vo Viedni na letisku testy nebolo treba. Ale podla mna vela zalezi, kam letis. Pozri si podmienky danej krajiny na mzv.sk
@martinka1103 nie je bezplatny. Preco to nemozes urobit v appke online?