Ahojte, je potrebný negativny test na Covid pri ubytovaní vo všetkých hoteloch napriklad v Tatrách? Ďakujem.
@aadaa66 v hoteli panorama (štrbské pleso) netreba
@aadaa66 netreba. Za posledný mesiac som bola v troch hoteloch a nikde test nepotrebovali dokonca ani do wellness a ani na masáže. Čiže asi záleží ako kde treba si zistit. Ale čítala som že v trenčianskych Tepliciach vás ešte na kúpalisku rozdelia na zaočkovaných a nezaockovanych naramkami… 🤔
@aadaa66 tiež sme boli a nepotreboval nikto a ani do wellnessu. Ale zisti so to radšej dopredu. Niekde budú možno dôležití a budú to vyžadovať.
Boli sme posledne dva tyzdne po Slovensku a nikde nechceli test. Asi len do aquaparkov treba.
@dominika113 a na ich stránke som tuším videla, že je potrebný test
@aadaa66 to je ešte z apríla 🙂 ja som bola pred 2 týždňami a nič si nepýtali
@dominika113 a welness bolo otvorené? 🙂
@aadaa66 Bol zatvorený, keď sme skúšali otvoriť dvere, ale sme sa na to ani nepytali. Možno, že keď sa objedná, tak asi otvoria .. neviem. Ale bolo tam super odporúčam. Ideme aj o rok.
@dominika113 a so stravou to bolo ako?
@aadaa66 no my sme si dali iba raňajky, ale raz sme si tam večer zaplatili večeru a dosť draho to vyšlo, tak sme potom druhy večer sme šli inde, ale dobrá bola večera, len ta cena skoro 40€😂 ale za 2 noci sme zaplatili okolo 300€. Pekne je zariadený a aj kúpeľne ako nové. Zamestnanci boli milí. Páčilo sa nám tam.
@aadaa66 a majú tam rano a večer švédske stoly
@dominika113 ďakujem krásne za info, pekný deň prajem 😊
do wellnesu si pytali boli sme minuly vikend
@dominika113 ešte sa chcem opýtať, koľko približne vyjde cenovo 1 noc?
@aadaa66 neviem vôbec to na internete skus pozrieť možno budú mať aj lacnejšie 😀 závisí aj od izby, lebo niektoré sú drahšie a ak máte aj deti, tak tam maju aj detský kútik
23.7. - 27.7. som bola v Lomnici, hotel Slovan a test nepotrebovali zistovala som si to unich dopredu, test potrebujes do welnesu