Ahojte prosím neleteli ste niekto nedávno z Prahy alebo cez spoločnosť Qatar Airways? Ideme na Maldivy, samozrejme tam potrebujeme PCR test pred odletom, ale naspäť je potrebný test na letisku alebo do lietadla? Žiadne informácie nemôžem nájsť, najlepšie je určite otestovať sa, ale čo ak nebude možnosť v rezorte? Veľmi by mi pomohla akákoľvek informácia.
Ďakujem
Ano, samozrejme. Na kazdy let treba PCR test nie starsi ako 2 dni.
@anonym0001 na aky KAZDY let? zavisi to od krajiny. do IT, do ESP, najnovsie aj do grecka staci antigen.
Nie na cestu domov nepotrebujes ziadny test, treba vypisat tlacivo o tranzitw cez cesko
Prosím a neviete mi poradiť čítam čítam no nikde nič o tranzit nepíšu, ak idem na prestup Dubaj, vyplnam aj formulár pre vstup do Dubaja? Alebo tak isto ak idem domov smer SK ale , letisko Praha vyplnať český formulár? Tam som sa pozastavila pretože hneď sa pýtajú na miesto v ČR kde strávite karanténu, ale my sme tranzit ideme hneď smer SK - napíšem Slovensko?
Vsetky info su na mzv.sk ale ano, prestup v dubaji treba tlacivo, do ciech uz netreba, slovaci maju do 24 hodin vynimku a nemusia nic vypisovat najnovsie.
Napis na Cestovatelsku poradnu na FB