Je oblasť Novi Vinodolski vhodná pre malé deti?

ryka2
16. jún 2013

kto bol v Novi Vinodolski a vie poradit nejake dobre ubytko pre 2 dospelych a dve male deti?plus info o lokalite dikkkkkkkkkkk

jalovec
17. jún 2013

je to dosť skalnate pobrezie, a to myslím e skalyska velké!
ale je tam take nieo ako betonové molo kde je ale hlbka hnet od zaciatku tak 2metre! ale da sa ist lodov na ostrov krk na basku a to je super! a ubytovanie sme mali na blink 10-17€ osoba/noc inak je to tam dost puste nic na pozretie a ani kam isť!
pozrem foto a moem poslať! ak chcete! len mi posli sparavu!

rikarika
24. jún 2013

pre maalé deti úplne nevhodná oblasť, vstup do mora je takmer hned velmi hlboký. inač oblasť pekná

mimibe
8. júl 2013

ide niekto na dovolenku okolo 14.07. do novi vinodolski alebo okolia. chceme ísť na blink a hľadáme rodinu so staršími deťmi

hela88
21. okt 2013

Pridavam sa k nazorom ze je nevhodna. Boli sme pred rokom, pobyt sme dostali od manzelovej rodiny a nebyt toho, ze sme sa zoznamili s miestnymi a ti nam poukazovali miestne zakutia, tak sa snad ani neokupeme.
Navyse cela oblast mi prisla malo vybavena. Ak porovnavam s ostrovom Krk, ktory je len par kilometrov severne tak je to "nebe a dudy".

sisiska
1. aug 2014

mamicky, obnovujem tuto temu...prosim o postrehy a skusenosti s touto oblastou - Novi Vinodolski - popr. s hotelom Novi resort Spa v Novom Vinodolskom...

alexanotbad
1. aug 2014

@mimibe prepacte, ale neda mi nenapisat... to sa nehovori na "blink" ale na "blind" z anglickeho - na slepo.

ivanakal
1. aug 2014

@alexanotbad no my tiez hovorime na "blink".. to sa tak hovori. je to sice z toho anglickeho vyrazu, ale vsetci na okoli pouzivaju na blink.. 🙂

alexanotbad
1. aug 2014

@ivanakal vidis a v mojom okoli vsetci hovoria na blind 🙂 ...tak ako sa to hovorit ma 😉

vierava
1. aug 2014

my sme boli v Crikvenici a v Selce ked mala dcéra 5 a 7 rokov odporúčam

bznka
1. aug 2014

- my sme tam boli aj s malym dietatom a bolo super - deti sa vyblaznili a vstup do mora kde nie su betonove platne ale normalne taka mensia plaz bol super.....dokonca tam bol aj piesok v mori . tie betonove platne su prave pri tom hotely
- bolo tam aj ihrisko pre deti
- ja by som sa tam vratila - pacilo sa nam tam

sisiska
1. aug 2014

@alexanotbad sice tvoja reakcia uplne mimo temu, ale ok, beriem aj jazykove okienko 🙂, no a ked sa uz o tom bavime, tak aj v mojom sirokom okoli vsetci hovoria na blink, nie na blind...mimochodom, ako to potom vyslovujete..po slovensky alebo po anglicky?

sisiska
1. aug 2014

@bznka a kde ste byvali v Novi resort Spa alebo niekde inde?

sisiska
1. aug 2014

@bznka a prosim ta, ta vhodna plaz pre deti bola od toho hotela Novi resort spa daleko?

bznka
1. aug 2014

- nie byvali sme na sukromi /bolo to dalej a do kopca ale v pohode sa to dalo/ - ani detom to nevadilo, aspon mali prechadzku spojenu so zmrzlinou ci zastavkou v centre si posediet ci pohrat sa na ihrisku pri skole
- sli sme na blind takze sme hladali lacnejsie ubytovanie /co sa aj podarilo/
- nie ta plaz je blizko /5 minut od hotela/ - ale nie je to tam velke - myslim ze kazdy si tam nieco najde co mu vyhovuje
- cenovo prijatelne - lacnejsie ako ostrov KRK ktory sme boli pozriet a Crikvenica /tam sa nam nepacilo preto sme hladali nieco ine/
- kazde stredisko ma svoje vyhody a nevyhody a zalezi aj narocnosti dovolenkujuceho

mravvcek
1. aug 2014

@bznka a strava bola aka? Rozmyslam ist s dvojrocnym ale ked zacne skola.

bznka
1. aug 2014

@mravvcek varili sme si sami

alexanotbad
1. aug 2014

@sisiska vyslovuje sa to samozrejme po slovensky. a co podla Teba znamena slovo blink?! 😉 http://slovnik.azet.sk/pravopis/?q=blink

mas pravdu, je to mimo temy. zato som tam napisala prepacte. tak sa o tom uz nebavme.

bznka
1. aug 2014

@sisiska - betonove platne su pri Hotel Lišanj
- neviem ako to je pri tom rezorte co si spominala - ako to je daleko od neho ale podla fotiek luxux - tak urcite maju aj svoju plaz

sisiska
1. aug 2014

@bznka a nahodou v tom detskom mestecku Sea Ponny v ramci hotela Novi resort spa ste neboli?

sisiska
4. aug 2014

mamicky, prosim tie, ktore ste tam boli, su tieto recenzie pravdive?
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g303821...

monilag
10. júl 2017

dom-novi-vinodolski-kvarnersky-zaliv_141749 prosím vás bol už niekto ubytovaný v tomto apartmánovom dome? Ak áno je tam čisto?

lucka011
10. júl 2017

@ryka2 joooj, prosim len to nie. My sme tam boli min.rok a boli sme naozaj sklamani, naozaj. Ziadna poriadna plaz, tie male kusky boli hned obsadene. Betonove plaze su pre mna neni plaze a kvoli detom sme tam ani nesli.. Museli sme lehavat medzi stromami na hline. Nebolo sa kde ani opalovat. Cele mesto je stavane do riadneho kopca. Dole sa ide dobre, ale led chces ist naspat napr. na ubytko, tak sa fakt ze nadries (niekedy nie na.skodu 😉) Nevravim ze to mestecko je skarede. Celkom pekne, ale nic pre mna zaujimave tam nebolo. Toto bolo miesto, pri ktorom sme povedali, ked sme odchadzali: uz sa sem nikdy nevratime...

lucka011
10. júl 2017

Ked tak radsej o par km blizsie, do Crikvenice

ryka2
autor
10. júl 2017

@lucka011 vdaka ,my sme vlani skusili CK vitkovice a Neptun klub ,baby boli nadsene takze tento rok nemusime ani hladat viem kam ideme,vrelo odporucam ,deti aj dospely maju cely den zabavu.

lucka011
10. júl 2017

@ryka2 ja som si az neskor vsimla ze je to stary prispevok 😀

My ideme na druhy mesiac do Ninu. Kazdy to tam tiez chvali, tak sme zvedavi. Hadam aj to pociasie vydrzi byt take pekne ako tam je teraz

ryka2
autor
11. júl 2017

@lucka011 dufam ze sa vam bude pacit my sme tam boli pred 4 rokmi boli sme nadsení,ale skusili sme tam ist pred 2 na jeden den a prislo mi to dost zanedbane,tak snad sa to zlepsilo,ta laguna je super a Nin je nadherny