Je možné zmeniť hotel, keď sme si už zaplatili dovolenku?

sannn
28. júl 2024

Baby je mozne zmenit hotel ked sme si uz zaplatili dovolenku?
Ide o to ze recenzie boli celkom ok ked som dovolenku kupovala ale kazdy den tam pribudnu nove,dost zle recencie...nikdy sme este neboli na dovci a mame aj rocne dieta (aj 10 rocne)a ja som teraz uplne vynervovana ze to bude strasne 😩. Co sa da robit v takomto pripade?
Aby ste chapali...ideme na rodos a strasne vela ludi sa stazuje ze hotel je prebookovany a ze posielaju po prijazde hosti do ineho,spinaveho,horsieho hotela...hlavne teda tych co pridu v noci a my prideme v noci a teda aj s dvoma unavenymi detmi...strasne som nervozna 😩. Nejake rady?

anjelicek26
28. júl 2024

Asi jedine dat si potvrdiť cestovnou,že skutočne maju miesto a ak nie, nech hľadá cestovka adekvátnu náhradu. Ale chápem, že to nepoteší toto čítať. Ja mam pocit,ze nás hotel je tiež do posledného miestecka plný, proste hlavná sezóna.

sannn
autor
28. júl 2024

@anjelicek26 dakujem, skusim hned zajtra. Len sa obavam ze ma odpalkuju s tym ze je vsetko ok nech sa ukludnim a nakoniec nas aj tak budu niekde tahat po nociach s detmi

antonia16
28. júl 2024

Ja som mala tie isté obavy, už som aj volala do cestovky, že či sa dá zmeniť hotel. Tiež to bolo kvôli recenziam no nakoniec sme tu a je super. Tiež sme na Rodose.

sannn
autor
29. júl 2024

@antonia16 jej super 🥰. Som rada ze ste mali stastie teda. V ktorom ste hoteli ked smiem vediet?

antonia16
29. júl 2024

@sannn labranda kiotari miraluna

antonia16
29. júl 2024

@sannn je tu výborne, len škoda že zajtra po dvoch týždňoch odchádzame

elief
29. júl 2024

@sannn vy idete do ktorého hotela?

misana84
29. júl 2024

Do akého hotela idete?

sannn
autor
30. júl 2024

@elief evita resort hotel.

sannn
autor
30. júl 2024

@antonia16 evita resort hotel. Takze sa vam rodos paci? Aj ste pobehali? Je to tam ok pre male dieta? Ake su tam ceny priblizne? Benzin a tak ? Obchody? ☺️

veronikaszabova
30. júl 2024

@sannn my sme boli v juni na Rhodose a za nas super dovolenka.
Lindoss Princess hotel.

elief
30. júl 2024

@sannn my sme boli teraz na Rodose už tretí krát