zdravím ,
je možné zobrať peňové tužidlo na vlasy do lietadla ? myslím , či je to povolené do zapísanej batožiny , keďže jedná sa o predmety pod tlakom , preto sa pýtam , lebo nie som si istá a ešte kulmu/ fén na vlasy do príručnej b.?
Ďakujem Nika
@simsalabim aha , dakujem , lebo 300 ml tuzidlo , zrejme uz ide do podpalubia , ze ?
@nikoleta100 nič s vačším objemom ako 100 ml do príručnej batožiny nepovolia, budeš to musieť pri kontrole vyhodiť do koša. V dmke mávajú malé cestovné balenia, aj penové tužidlo som videla.
@floretine ano toto viem , len ide o to , ze ako tuzidlo je podtlakom , ci to vobec mozem brat , ale 300 ml to dam do checknutej batoziny , lebo ako vravis do prirucnej to vyhodia , inak dakujem
@nikoleta100 tužidlo som si nebrala ale tak dezodorant, tiež sprejový, čiže pod tlakom a suchý šampón som si normálne zbalila.
@nikoleta100 v príručnej batožine bežne prenášam tužidlo aj lak na vlasy. Samozrejme s objemom do 100ml a v uzatvaratelnom plastovom sáčku. Doposial mi to nikdy počas kontroly nezhabali. V batožine, ktorá ide do podpalubia, môžeš mať samozrejme aj veľké balenia kozmetických prípravkov.
Mozes mat 1l rozdeleny do 100ml
Ja len napusem ze sa menili pravidlá pri niektorých leteckych spoločnostiach.možno len drobnosti ale radsej si precitajte cerstve info.z minulého roku ti uz neplatí.
Bapr. Smartwings - už nemôžete mať spolu 2 jeden velky kufor 40 kg (20 +20).kazdy musi mat svoj do 23kg
@cacianka ja letim Ryanairom
@nikoleta100 môžeš dat kľudne do podpalubia
@nikoleta100. napr. - to bola vsuvka.ze sa menili pravidlá.
@nikoleta100 fen nosim v prirucnej batozine bezne, aj penove tuzidlo v malom baleni.