Mamičky čo ste boli na dovolenke v chorvátsku na ostrove pag alebo v biograde na moru, poradte mi, kam je lepšie ísť s deťmi, kde je lepšie. Ďakujem za každú odpoveď.
Asi skôr Biograd, je ta pekná promenáda na prechádzky s kočíkom, trojkolkou a pod. Boli sme tam keď som ešte nemala malú, takže preliezky a ihriská som nesledovala, ale pláž je OK aj pre deti, boli tam vtedy aj rôzne atrakcie ako trampolína, kolotoče a pod.
my sme boli v starej novalii. urcite odporucam 😵 😵 😵
mozem ti dat aj kontakt ak chces 🙂 .sukromna plaz hned pred domom, majitelia sa k nam chovali ako vlastnej rodine, povozili nas na barke, varili kavicku.
plaz toboganom a barom asi 500m.pozvolny vstup do mora drobnokamienkova plaz.
s detmi a muzom neplavcom ideal 😅 😵
Odporúčam Biograd 🙂 ak by sa tam niekto chystal viem vybaviť krásne nové ubytovanie.
Ja tiez biograd...boli sme tam uz trikrat po sebe ...ak pojdem tento rok tak asi opat tam 🙂
My sme boli 2x na Pagu v Mandre a 1x uz davnejsie v Biograde...Novalja je podla mna moc rusne miesto, skor pre mladych co vyhladavaju nonstop zabavu 😉....Stara Novalja je super!!! my ideme toto leto opat na Pag ale pre zmenu do Povljany...
Aj ja poprosím info o ubytku
ty už mas velku dcerku..tak v pohode aj Biograd...ide o to, co preferujete....my chodime na Pag, ale do malej dedinky, panubohu za chrbtom, lebo je tam mala plazicka, ale s vybornym pieskom, ciste more....ale bez atrakcii, nie je tam vela miesta na lezanie...taka dedinska plazicka...
ale na Pagu je vela krasnych miest, my sme ho prelozili skoro cely....
v Biograde sme boli pred 10 rokmi, ale este bez deti...ale vtedy sa nam to videlo super...je to take typicke zive mesto...plaž je tam jedna s navozenym pieskom, ten piesok je až do mora, vstup do vody vyborny...ale byva tam plno, inak sa da kupat popri dlhom useku popri mori, ale tam sú zase platne.....
ale v lete tam bol vtedy stale nejaky program...maju taky vonkajsi bazen, aj sa myslim vola Bazen a tam byvaju vystupenia popularnych spevakov v lete, na plazi boli vtedy 2 take diskoteky vyborne..len neviem, ci je to pre vas este aktualne....
potom viem, že Biograd ma este plaz akokeby na druhej strane, ale tam sme my neboli....