Je lepší ísť s deťmi na Pag Novajla alebo Biograd?

arnost12345
15. feb 2012

Mamičky čo ste boli na dovolenke v chorvátsku na ostrove pag alebo v biograde na moru, poradte mi, kam je lepšie ísť s deťmi, kde je lepšie. Ďakujem za každú odpoveď.

mima595
15. feb 2012

ty už mas velku dcerku..tak v pohode aj Biograd...ide o to, co preferujete....my chodime na Pag, ale do malej dedinky, panubohu za chrbtom, lebo je tam mala plazicka, ale s vybornym pieskom, ciste more....ale bez atrakcii, nie je tam vela miesta na lezanie...taka dedinska plazicka...
ale na Pagu je vela krasnych miest, my sme ho prelozili skoro cely....
v Biograde sme boli pred 10 rokmi, ale este bez deti...ale vtedy sa nam to videlo super...je to take typicke zive mesto...plaž je tam jedna s navozenym pieskom, ten piesok je až do mora, vstup do vody vyborny...ale byva tam plno, inak sa da kupat popri dlhom useku popri mori, ale tam sú zase platne.....
ale v lete tam bol vtedy stale nejaky program...maju taky vonkajsi bazen, aj sa myslim vola Bazen a tam byvaju vystupenia popularnych spevakov v lete, na plazi boli vtedy 2 take diskoteky vyborne..len neviem, ci je to pre vas este aktualne....
potom viem, že Biograd ma este plaz akokeby na druhej strane, ale tam sme my neboli....

dendy1
15. feb 2012

Asi skôr Biograd, je ta pekná promenáda na prechádzky s kočíkom, trojkolkou a pod. Boli sme tam keď som ešte nemala malú, takže preliezky a ihriská som nesledovala, ale pláž je OK aj pre deti, boli tam vtedy aj rôzne atrakcie ako trampolína, kolotoče a pod.

moncika15
3. máj 2015

my sme boli v starej novalii. urcite odporucam 😵 😵 😵
mozem ti dat aj kontakt ak chces 🙂 .sukromna plaz hned pred domom, majitelia sa k nam chovali ako vlastnej rodine, povozili nas na barke, varili kavicku.
plaz toboganom a barom asi 500m.pozvolny vstup do mora drobnokamienkova plaz.
s detmi a muzom neplavcom ideal 😅 😵

9nikuska8
11. máj 2015

Odporúčam Biograd 🙂 ak by sa tam niekto chystal viem vybaviť krásne nové ubytovanie.

voskovka
11. máj 2015

Ja tiez biograd...boli sme tam uz trikrat po sebe ...ak pojdem tento rok tak asi opat tam 🙂

ollski
11. máj 2015

My sme boli 2x na Pagu v Mandre a 1x uz davnejsie v Biograde...Novalja je podla mna moc rusne miesto, skor pre mladych co vyhladavaju nonstop zabavu 😉....Stara Novalja je super!!! my ideme toto leto opat na Pag ale pre zmenu do Povljany...

tinka00
1. máj 2018

@voskovka mohla by som poprosit o kontakt na ubytovanie? je tam plaz vhodna pre deti pozvolny vstup? dakujem pekne 🙂

voskovka
1. máj 2018

@tinka00 ano.je.viacero druhov plazi.Pisem ip

tinka00
2. máj 2018

@voskovka dakujem 🙂

tinka00
2. máj 2018

@9nikuska8 mozem poprosit o tip o ubytko v Biograde? Najlepsie blizsie more koli detom a pozvolny vstup. Dakujem 🙂

katkasofka
2. máj 2018

Aj ja poprosím info o ubytku

ema0408
4. jún 2018

@moncika15 ahoj,čítam tvoj príspevok o Chorvátsku.prosim,vedela by si posunúť kontakt? Dakujem

janetinka
26. nov 2018

@moncika15 posunuli by ste mi kontakt prosim na ubytko v starej novalji? Najlepsie nejaky link s fotkami, vdaka.

rominkalm
14. mar 2019

@9nikuska8 Pekný večer, viem, že info o ubytku ste písali už dávnejšie. Neviete náhodou poradiť niečo pekné blízko pri mori v Biograde? Ďakujem.

rominkalm
14. mar 2019

@voskovka Dobrý večer, prosím neposuniete nejaký kontakt na ubytko v biograde? Ďakujem

smokynkka
5. jan 2022

@moncika15 pošlete mi názov ubytovania ?dakujem

macilaci
2. mar 2022

@9nikuska8 Ahoj. Môžem poprosiť info o ubytovaní?