Je Fisher spoľahlivá cestovka?

soldi
11. jún 2012

planujeme ist na last minute teraz v piatok a nasla som dobru ponuku od fisher na ibizu. mam v tom hladat nejake haciky? je to spolahliva cestovna kancelaria?

http://www.fischer.sk/sk/spanelsko/ibiza/sargam...

irriss
11. jún 2012

Kdysi byla TOP..pak mela par pruseru...sefa v politice...nakonec jak dopadla nevim 😉
ale tim, ze jeste je..zrejme se udrzela a ustala vlnobiti 😉
Preji krasny let, pobyt a jeste krasnejsi navrat😉

elise
11. jún 2012

my sme cestovali s fišerom a maximálna spokojnosť aj nám kompenzovali hodine meškanie, delegát tiež super bol aj na telefone, boli sme v tunisku ale bolo to v roku 1999, všetko bolo podla katalogu aj ten sme si zobrali so sebou aj služby sme si tak vlastne odkontrolovali zabudli na vilkome drink lebo sme prišli v noci ale na izbe nás čakalo ovocie a v den odchodu sme leteli o 6 ráno tak nám spravili bohate skore raňajky a dali nám aj baliček.

beboo
11. jún 2012

my sme s nimi boli tiez este pred tym ich 'pruserom' cca v 2003 nepamatam si presne rok.. vybrali sme si last minute na Malorke, po prilete nam delegatka oznamila ze hotel je prebookovany a ze teda dostaneme nahradne, o triedu vyssie ubytovanie vo vedlajsom hoteli, bolo to super, delegatka mila a ochotna, hotel bol naozaj o kategoriu vyssi takze sme mali luxusnejsiu dovolenku nez aku sme cakali. tiez sme prisli v noci a mali pre nas pripravene jedlo. takze kedysi boli naozaj super, aki su teraz neviem.

karmelka77
11. jún 2012

My sme s nimi boli pred tromi rokmi na kanarskych a okem straaasneho meskania lietadla cestovali sme dokopy 18 hodin:(( bolo super, ale za toto cestovka nemohla, to bol puser leteckej spolocnosti, my sme isli z Brna s medzipristatim v Prahe, tam sme ostali visiet...ale inak v pohode, len tym ze sme dosli v noci tak nas doviezol autobus v noci do hotela a tam sme si museli poradit sami nebol tam vtedy delegat...ale chodil pocas nasho pobytu a ziadny problem sme nemali...splnalo to vsetko co deklarovali...