Baby je to lacnejsie ako v kamenej cestovke? Popripade viete odporucit cestovku okrem kartago, hydro satur? Tie maju uz od januara poriadne palky dik🙏🏻
To co je v ponuke onlne je to iste co maju v ponuke v kamennom obchode. To mas ako ked si kupis HM online a v obchode tie iste ceny 😆ked chces lacnejsie tak mozes online samostatne booknut letenky a hotel ale casto to nemusi byt lacnejsie. Last minute sa oplati s ck. Ked si flexibilna ze mozes kupit a o 3-4dni ides . Ja som tak pred par rokmi vychytila lacne Oman online s ck.
Pokial ides letecky tak cez cestovku, ak autom v ziadnom pripade by som nesla cez cestovku ceny neporovnatelne
@diaszoky last minute sa meni priebezne, moze sa stat hocico. Cize ak si vysnivas ze ides buduci tyzden do Antalye, a ides s CK, lastminute tak ano moze sa ti stat ze nenajdes co hladas. Ale ak si flexibilna, ze pojdes hocikedy alebo hocikam tak njades. last minute je vlastnet aky dopredaj miest v turnusoch. CK ti asi nezavola, teda ak sa s nimi nedohodnes.. inak si parametre budes vyberat ty. Odlety u nas su vacsinou BA/vieden/Budapest... a to su vzdialenosti take, napr. odo mna, priblizne rovnake
Ozajstny last minute si najdes ty online a mozes si ho hnet booknut cez mobil som kupila proste ako ked kupujes hocico ine online. Odlet a detajli tam mas vsetko ako normalna ponuka. Ja som tak nasla skoro o tisic e lacnejsie ako first minute.. ale to Musis hladat ty Ved v ck mozu mat xx znamych ktorym daju vediet skor ako tebe ci inym ludom. To mas tak ze Niekto par dni pred dovcou musi tu svoju zrusit, nejake $ im Mozno prepadnu ck chce mat plny let hotel chce zaplnit tu izbu., tak ti hodia kost. Ale to Musis mat stastie najst nieco co ti vyhovuje mat dobry budget alebo byt nenarocna Lebo najdes aj lacne 3hviezdickove hoteli za par supiek. Cize Bud najdes nieco ozaj dobre kde ludia vypadli alebo najdes uz len co nikto nechcel z nejakeho dovodu .
No my chodime iba na vlastnu pasť a žijeme.A to aj letecky.Ja by som zas nešla nikdy cez cestovku
Ano je dovolenka online lacnejsia hlavne ked chytis fleky aj spiatocne za 10-15€ do Ríma, na Sicíliu, Portugalska atd vlastne vsade mozne, za pol tyzdna mines omnoho menej nez co by si dala stovaky € cestovke
Dobrá cestovná agentúra Ti urobí porovnanie jednotlivých cestoviek, odlety z Bratislavy aj prípadne z Viedne, ak sú lacnejšie. A vyberie Ti to, čo hľadáš. Cena je rovnaká ako online a ušetríš si veľa veľa času....
@diaszoky Settour, odlety z Viedne, predavaju rakuske a nemecke CK