Išli by ste vlakom do Chorvátska?

lenuskagocalova123
28. máj 2022

Dobrý deň, potrebujem radu chcem ísť s deťmi prvý krát na dovolenku, manžel nechce ísť tak som sa rozhodla ísť s deťmi sama ešte sme nikde mimo Slovenska neboli, trochu mám strach s cudzej krajiny ale ja verím že to zvládneme ☺️ išli ste už niekto tím vlakom do Chorvátska? Poprípade ste sa ubytovali v blízkosti alebo tam ešte musíte dlho cestovať?

pondelok01
28. máj 2022

@lenuskagocalova123 neviem, ktorym vlakom myslis, ale mozes ist nocnym vlakom z BA do Splitu, a ostat uz v Splite, to je pekna destinacia.

tenerifka
28. máj 2022

@lenuskagocalova123 najbezpecnejsie najpohodlnejsie a mozno aj nablacnejsie bude pre teba ist cez ck lietadlom niekam na grecky ostrov, o nic sa nestaras a mas tam aj delegata, ak by nieco

misana84
28. máj 2022

@tenerifka suhlasim, ak este nikde nebola tak isto cez ck a este aj s detmi...a grecke ostorvy su topka

matapo
30. máj 2022

@lenuskagocalova123 ...nejdem vlakom ale idem sama s troma relat. malými deťmi, dala som prednosť CK a budú. Kôli kľudu. Ale zvládli sme s deťmi aj London aj Paris, aj HR aj IT, .... v pohode sa dá, len kým sa človek zorientuje, dá to zabrať a riešiť pri Tom unavené deti, kým sa vôbec dostanete na miesto. Prísť na systém dopravy z letiska / stanice k vybranému ubytovaniu,...no skrátka stojí to veľa energie. S CK to máš bez starosti, možno cosi drahšie, ale ušetrí ti to kopec nervov a starosti. Viac si uzijes keď nebude celá zodpovednosť len na tebe.