Last minute do Tuniska su take lacne, ze sa mi az nechce verit...Trufli by ste si ??
@minnie55 Ja mám taký názor, že pokiaľ sa mi má niečo stať, myslím tým že sa mám zraniť alebo nebodaj umrieť, tak sa to proste stane a može sa to stať hocikde, aj doma na balkone. Takže ja by som šla. 😀
@minnie55 odpovedala som ti normálne... do iných krajín by si sa nebála ísť? inde sa zlé veci nedejú? ale ak si nepochopila, tak potom: nie, nemala by som problém s tunisom, egyptom, tureckom a ani žiadnou inou krajinou... ale jednoducho ten, kto sa bojí cestovať do tunisu, tak by sa mal báť aj všetkých ostatných destinácií, pretože riziko, že sa niečo stane, je úplne všade...
Nie, nesla by som momentalne do Tuniska. Isteze mi moze padnut tehla na hlavu aj doma a co ma visiet, to sa neutopi... Ale tahat certa za rohy a trepat sa do miest, kde je momentalne politicky "horuco" sa mi zda zbytocne. Znama ma manzela Tunisana, bol doma pred par mesiacmi a sam priznal, ze sa citil ako na sude s pusnym prachom (pochadza priamo z turistickej oblasti, nie kdesi z vnutrozemia). Doma sediet nemienim, ale Tunis, Turecko ci Egypt su pre mna tento rok no go. V Turecku sme minuly rok este boli, bolo super, tento rok sa uz neopovazujem (aj ked si myslim, ze sa nestane vobec nic, ale "ku stastiu" by mi uplne stacilo zaseknut sa tam na par tyzdnov. A to Turecko na rozdiel od Tunisu a Egypta milujem)
Trepat sa kdesi do r*ti na koniec sveta a tu 40 stupňov....omg
nie, s deťmi určite nie ...
Netroufla. Jsou levné, protože tam nikdo nechce jezdit a já se tomu nedivím. Nikdy mě ta krajina naštěstí nelákala, ale cena by mě v současnosti rozhodně nepřesvědčila. Na druhou stranu, bezpečno teď není v podstatě nikde 😢
@minnie55 a trúfla by si si ísť do londýna, do bruselu, do nórska, do paríža? 🙄
ako keby sa nikde inde nič zlé nestávalo, len v tunise...
keď chceš, tak choď, keď nechceš, tak nechoď, nepotrebuješ na to súhlas nikoho cudzieho...