Ideme v júli na Rodos, konkrétne Irene palace, mamičky, kt ste tam boli, čo môžme očakávať, navštíviť...boli horúčavy? Ďakujem za každú radu, kt ste boli na tomto ostrove😉🙂
Ahojky, sme tu teraz, kupelna priestranna, sme otoceni na bazen a zboku na more..je tu len 1 zasuvka na chodbe, tam je boj o nabijanie😉 v hoteli je vcelku dobre vybaveny obchodik, drogeria, voda, suveniry, aj opalovacie kremy, nafukovacky, alkohol, oblecko..za normalne ceny..oplati sa vidiet aj hlavne mesto Rodos..jedalen v pohode, len mne co sa jedine nepaci, pri obede aj veceri si musite pitie pytat a casnik prinesie..strava ok, mali sme suši, tuniaka porcovaneho, lososa, baraninu, hovadzinu, kralika, plody mora v salatoch, zmrzka stale, bazen super a more cistucke..detom sa paci miniclub, vozili da sj na oslikovi..ja som si zacvicila strecing, jogu..stale program pre deti aj pre dospelych..veliky vyber ovocia, cca 8 druhov( banany, hrozno, melon zlty aj cerveny, hrusky, slivky, broskyne, marhule..) rady v jedalni sa netvoria, vsetko ok...upratovacky upratuju denne, aj vymienaju uteraky..vedla hotela minigolf, tenis, stolny tenis..lehatka zdarma vo velkej zahrade a pri bazene, netreba platit na plazi, tam je to 10€/set..je to par krokov, ozaj zbytocne peniaze..pocasie perfektne..my tu mame ochladenie, co znamena na Rodos cca 30-35st..😉
ahojte baby, prosím ako s tými plienkami dáju sa zohnať? používame pampers premium a z iných sa mala hneď vyhadže. Budem vďačná za akúkoľvek info 🙂
@hanahudzikova nezamerala som sa na plienky. Dám Ti FB na delegáta? By Ti zistil v obchode.
@ankare áno to by bolo super
@hanahudzikova toto je on
@gabika53 napíš prosím Ťa ako sa vám tam páčilo. Či bola kúpeľňa OK a tak.Ďakujem. Prajem vám peknú a ničím nerušenú dovolenku.