Ahoj. Nasla som dovolenku v Turecku na stránke Invia . Ponuka ma oslovila tak som zavolala, cena je super ale pani ma oboznámila že je to For you Travel nemecka agentúra a ze balíček je dynamický.. ze sa môže cena hýbať aj nemusí to je akože co keď to raz uhradím v danej sume tak by sa to nemali hýbať. Mate skúsenost niekto cez inviu a cez zajazd cez for you travel?
@venom19 ďakujem to by mi nevadilo ja som sa len zľakla keď ma oboznámila s tým ze by sa to napríklad zdvihlo o nejakú horubilnu sumu.. keďže sama povedala ze nemecké agentúry cez ktoré je zájazd to tak robia poväčšine
Tak to neviem teda, nechcem radit zle. No v nasom pripade s inou CK to bolo tych 40e navyse
Ja by som cez inviu už nešla
cez inviu som si raz objednala zájazd, zaplatila zálohu a volali mi až po zaplatení, že zájazd je obsadený a musela som formuláre vypisovať za vrátenie peňazí a čakala som pomaly týždeň-10 dní na vrátenie.... raz sme kúpili aj dynamický produkt do Turecka z BA, nemecká CK a týždeň pred odletom nám napísala, že let nie je priamy, ako bolo uvedené, ale zmenili ho cez Hannover.... skoro ma piclo, riešili sme pomaly do dňa odletu, dali nás napokon priamy let ale cez Viedeň, takže pozor, sú to len sprostredkovatelia a pri dynamických produktoch sa môže meniť čokoľvek, čas i miesto aj suma.....
For you travel konkretne nie. Ale ked sme kupovali cez inviu ale od nemeckej CK, tak este dva krat volali, ze sa cena zvysila o 20e. Mohla som aj nemusela potom prijat