Internet v zahraničí

8. júl 2023

Som v zahranici na jednom greckom ostrove a potrebujem sa pozriet na nieco v socialnej poistovni ale akonahle mi otvori stranku socialnej poistovne a mam sa prihlasit, tak to proste nejde...Ako prosim fungujete ked ste v zahranici a potrebujete fungovat cez wifi a net...Mate nejaku bezplatnu stranku, ktora Vam dopomaha otvorit ine stranky?Lebo poznam par lenze su platene..priklad:nord wpn alebo proton wpn.Dakujem za kazdu pomoc!

cocolino234
8. júl 2023

@autorka urban vpn je úplne zadarmo, používam už veľmi dlho 🙂

vikusjk
8. júl 2023

Grecko je sucastou EU, tam by ti mali data fungovat ako doma, t.j. ak neprekrocis mnozstvo pouzite doma, tak je to v ramci pausalu.
Na wifi sa pripojis hocikde, na mobilne data si potrebujes zakliknut v nastaveniach povolenie datoveho roamingu.
Tak ci onak, moze mat stranka soc.poistovne blokovane prihlasovanie zo zahranicia, niektore nase gov stranky to tak maju a vtedy hold az po dovolenke.

cocolino234
8. júl 2023

@vikusjk práve preto sa používa vpn. Zadáš lokalitu slovensko a dá ti to náhodnú ip adresu v našej krajine. Takto sa stránky budú správať tak, akoby si tu bola i keď sa nachádzaš v zahraničí. 🙂 Jediný dôvod prečo by to nefungovalo by bolo, že stránka má blokovanú danú ip adresu.

vikusjk
8. júl 2023

@cocolino234 tak v tomto sa neorientujem, ale dobre vediet 🙂 Ja osobne som to nikdy nepotrebovala, preto o tom ani neviem 😅

niekto2hy
8. júl 2023

Nord VPN a ďaľšie vieš kúpiť so 100% cashbackom.🙂

autor
9. júl 2023

Dakujem za rady…Avsak ano urban je zadarmo,super ale to mi nepomohlo k tomu aby som sa k tej socke prihlasila,zjavne to maju zabezpecene(socka) a jedine az po dovolenke.