Ahojte poraďte kam na dovolenku v chorvatsku kde sa vám najviac páčilo ideme tam teraz prvý krát najlepšie kde je aj niečo pre deti a večer nejaký nočný život niečo také ako v taliansku dakujem za rady 🙂
Omiš, Baška voda
určite Makarska.. ja som bola ako dieťa prvýkrát v Chorvátsku a výber destinácie nám úplne pokazil dovolenku a dojem z tejto krajiny.. boli sme na Istrii, kde boli kamenisté pláže, v mori boli veľké balvany, na ktoré sme narážali pri plávaní, všade ježkovi a medúzy.. mojim rodičom sa v ten moment znechutilo Chorvátsko.. o 15 rokov neskôr nás môj muž vzal na Makarsku a bola to láska na prvý pohľad.. vrátili sme sa tam už 3x 🙂
Urcite okolie Makarskej. My ideme do Tucepi po 4x 😃😃😃 mojim detom sa tam velmi paci lebo je tam zivo . Aj v Podgore alebo Baske Vode je super. Su to vacsie miesta, treba ratat s vacsim poctom ludi , ale nam to nevadi . Potom este Primosten aj Baska na Krku su fajn .
Baska Voda, Vodice, Biograd na Moru. Večer sa je kam prejsť, všade ruch, príjemné prostredie. Taliansko ale nečakaj.
Ak chcete mať kľud tak napríklad ta Brela, to je oddychovka..
@vieraksinanova2211 to len teraz zháňaš? Lebo my sme sa chystali tiež ale zatiaľ sme nič nenašli, brutálne všetko plné.
@vieraksinanova2211 aké veľké deti? Ja osobne by som asi ako na prvé miesto v Chorvátsku nešla na Makarsku. Je to štreka. Ja odporúčam ísť na Krk - Njivice, Baška, alebo okolie Zadaru. Zaton+Vir piesok na pláži. Ak niečo rušnejšie - Vodiče. 🙂
Makarska a Biograd, my sa chystame tentokrat do Splitu, tak uvidime 😉
@martul áno teraz ale nakoniec ideme do Talianska
Ahojte, nám sa páčil Omiš, bola tam piesková pláž a teplé more na kraji s pozvoľným vstupom do mora
@vieraksinanova2211 Makarska, Brela, Tučepi