Hurghada v júli

neupauer
27. máj 2017

Chcem sa len opytat ideme na dovolenku do egypta v juli ake mate skusenosti stymy teplotami ci sa to da v pohode zniest a uzijeme si ju aj tak dik

hettinka
27. máj 2017

Ak v pohode znášas 40 stupňov v tieni, tak si to užijete.

sissy27
27. máj 2017

@neupauer jasné, že v pohode znesiete. Je iné 40 stupňov pri mori, kde naviac stále pofukuje jemný vánok a iné je 40 stupňov v stredozemí medzi panelákmi, kde to fajnovo sála z asfaltu a betónu. Netreba zabúdať na kvalitný krém, pokrývku hlavy a pitný režim.Užite si krásnu dovolenku 🙂
@hettinka ty si tam nebola, že?

hettinka
27. máj 2017

@sissy27 bola v decembri a aj vtedy bolo naobed 40 stupňov. Inak sa dali vydržať. Mne tam viac vadila tá ich mentalita ako teplo.

janickacrazy
27. máj 2017

Ja som bola koncom septembra, začiatok októbra a bolo tam horko ako šľak, v júli by ma tam nikto nedostal. 😝

sissy27
27. máj 2017

@hettinka v hurghade je v decembri vonku niečo málo cez 20 stupňov, 40 je naozaj akurát tak júl - august, takže nepreháňaj prosím ťa.

neupauer
autor
27. máj 2017

Takze vravite ze sa netreba nicoho bat ?

sissy27
27. máj 2017

@neupauer za mňa nie je čoho sa báť 🙂 vodu používať len balenú, nápoje bez ľadu, ráno na lačno odporúčam dezinfikovať sa kvalitnou slivovicou alebo iným našim destilátom 😎
A naozaj to teplo je tam oveľa znesiteľnejšie ako v hociktorom slovenskom meste. Teplomer možno ukazuje viac, ale pocitovo je to o inom.

neupauer
autor
27. máj 2017

@sissy27 dakujem hned sa viac tešime bola si tiez v tych mesiacoch ?

sissy27
27. máj 2017

@neupauer áno, aj júl / august som bola 🙂 aj október, január...

hettinka
28. máj 2017

@sissy27 ja som bola konkrétne v decembri v roku 2000, cez vianoce
teplo bolo, cely čas sme sa kúpali v mori, chodili šnorchlovať, max. sme namerali 47°C na pravé poludnie, akurát dni boli kratšie, skôr sa stmievalo. A vtipné bolo, že Egypťania chodili v mikinách a bundách a my sme sa potili aj v plavkách 😀