Hudba do lietadla

22. mar 2024

Letím prvý krát, cize som analfabet do tejto problematiky, ale tak snáď mi poradite.. Keď rozmýšľam ze ako to funguje, lebo viem ze počas lety budem musieť mat lietadlovy režim, cize žiaden operator, žiadne data, žiadna WiFi tam nieje.. Ako mam pocuvat pesničky, ci pozrieť nejaký film? Mam si doma stiahnut pesničky povedzme zo Spotify a tam si ich akoze offline pustim? Alebo ako to robia ini ľudia? Pardon za primitivnu otázku 😁😭

gemerka17
22. mar 2024

Záleží teda čím cestujete. Dnes všetky veľké lietadlá, kde sú dlhšie lety a jedná sa o pravidelné linky majú pred každým pasažierom obrazovku, ktorá má kopec zábavy (veľa filmov, hudby, hier). Wifi na palube je za príplatok.
Ak idete taký krátky let nízkonakladovkou alebo cez cestovku do dovolenkovej destinácie, ktorá je blízko tak tam túto možnosť nemáš. Musíš mať vlastné. Čiže hry offline, filmy a hudbu stiahnutú. Môžeš použiť telefón, tablet v letovom režime.

sissy27
22. mar 2024

Na spotify si vytvor playlist a stiahni - vies ho pocuvat v offline rezime. To iste napr. Netflix - stiahni si co chces a potom pozeras aj offline.
A teda v niektorych lietadlach uz aj ta wifi je ;)
Ja napriklad kazdy let cely prespim, je uplne jedno ci hodinovy alebo 14 hodinovy 😂

martinmmartin
22. mar 2024

vsak to natrenuj doma. Teraz ta mozno sokujem ale letovy rezim si mozes pustit aj ked sedis doma, to nieje povolene iba v lietadle.

lenqua_12325
22. mar 2024
niekto2hy
23. mar 2024

Zober si vreckove radio,mozes pocuvat pozemne vysielanie radii.😎

slovenka753
23. mar 2024

Ja si v aplikácii Podcasty a netflixovej niečo na počúvanie. A vybavco. Ale tiež väčšinou spím, takže odporúčam cestovný vankúšik na krk.

kitycat
23. mar 2024

Toto naozaj? A vies ze kedysi boli telefony iba doma pripojene na kabel?