Ahojte prosim info ako kontrolujú na hrebienku režim op?len tak pozrú alebo detailne študujú?dakujem za normálnu odpoved
včera tam bol muž s deťmi a kontrolovali. dosť dlho čakali v rade
Detailne studuju. Co mate falosne covidpasy? 🙄
Čo som ja počula kontrolujú taketo vychytené strediska skúste nieco menšie my sme dnes boli a nikto nič nekontroloval😊
Vie mi prosím niekto povedať co kontrolujú 7 ročnému dieťaťu? My sme očkovaní, starší syn prekonaný, ale dcéra nie. Podľa vyhlášky by to malo byt v pohode do veku 12 rokov a 2 mesiace. Len ci ma niekto reálnu skúsenosť.
Ja sa tak dobre zabávam. Aj ja som proti kadečo mu, ale tak som momentálne neickovana a cusim. Nesnažím sa odrbat systém. Je to moje rozhodnutie, tak, aj keď mi rozum veľa vecí neberie, akceptujem. Testy robím ako krava pravidelne, pcr ak chcem niečo. A žijem, dokonca relatívne normálne. Ale hnusi sa mi podvádza nie, tak keď sa raz niekto rozhodne, že nie, má byť hrdý a nie sa schovávať do radu medzi ockovanych s falošnými papierni.... Ci?
Do Tatier mozes ist, len na lanovku musis byt OP. Tak hore vyslapat pokochat sa a ist spat.
@maciatkolulu
toto ti kvitujem, patríš k menšine, ktorá sa nesnaží obabrať systém 👍
@mondolina neviem, odrbavanie mi bolo vždy proti srsti.
@mo215 boli sme, vcera sme sa vratili. Hufy ludi, nikde nikto nic nekontroloval. Na lanovku sme cakali polhodinu v rade, v lanovke natlaceni hlava na hlave. Taktiez vlakom na Strbske to bol tiez zazitok. Uz neviem ci sa smiat a ci plakat.🤣 Tesim sa, ze sme mohli podporit slovensky hotel atd ale take absurdne situacie, co sa deju, radsej vobec ! nerozmyslat🙈🙉🙊 My sme prekonani a ockovani a tiez nechcem, aby tu u nas vsetko skrachovalo ale co za debility sa to tu deju.
@mo215 ja ta uplne chapem, som neockovana ale prekonana (cize kovid pas mam) no vadia mi tieto kodove buzeracie takze aj ked by som mohla nechodim na miesta kde to vyzaduju... Nemam chut robit trzby niekomu kto diskriminuje a rozdeluje ludi. Nastastie stale je kopu skvelych miest kde sa da ist bez toho... 🙂
tiez ma to zaujima 🙂