Ahoj.. z chorvátskych hranic sme išli na Maďarsku dialnicu M70 (pridávam aj foto) keby ideme este pár km rovno sú tam madarsko/slovinské hranice.. ale my sme
odbocili vpravo na Tornyiszentmiklos... pridávam aj foto ( Maďarsku diaľničnú mame ale Slovinsku sme nemali keďže sme neprekročili ich hranice ale zabocili sme v pravo na Maďarsku dedinu) mate niekto skúsenosti s touto trasou? Ďakujem krasne
Dole pridávam google foto. 🙂
V pohode. Obides Slovinsko. Bude to trvat o 15min dlhsie a usetris 16EUR. Ja chodim cez SLovinsko, ale mimo dialnice ten kusok. Z dialnice v Chorvatsku ale odbacam skor. Nabuduce pojdem asi tak ako pises ty. Malo by to byt rychlejsie
áno 16,00 € malo byť
fakt 15 minút iba? Čo budú letieť cez dediny ako na dialnici? či chceš povedať, že cesta je kratšia takto?? Nič v zlom, len sa pýtam.
@rooskoliv takže myslíš ze keď som nešla rovno na hranice ale na tej ceste som odbocila do práva na Tornyiszentmiklos tak je to v pohode.? Nemám sa báť ze mi príde pokuta do slovinska?
Zo Slovinska *
bola si v Slovinsku na dialnici? odpoved na tuto otazku sa rovna odpovedi na tvoju otazku
Nemáte, prosím, niekto aktuálne informácie, či sa dá prejsť z Rakúska na Istriu cez slovinské diaľnice (Maribor, Ljublana) bez problémov? Myslím v súvislosti s povodňami. Ďakujem.
Dobrý deň, prišla vám nejaká pokuta? Nám sa tiež podarilo ísť tou trasou
@miska52752 dobrý deň neprišla ved sme neprekročili slovinské hranice.. my sme zabocili na Maďarsku dedinu Tornyiszentmiklos.. keďže Maďarsku diaľničnú sme mali zaplatenú tam všetko Ok
My áno, tak nám asi príde pozdrav
@miska52752 vy ste išli po tej ceste rovno? Neodbocili ste na diaľnici do dediny Tornyiszentmiklos?
Neodbočili, ale rovno. Prestali nám ísť dáta a ani v jednom mobile nešla navigácia, až keď sme boli v Slovinsku a to už bolo neskoro
@miska52752 jaj no to je škoda keby odbočíte do práva tak ste v maďarskej dedine... tam si trebalo dávať pozor že hneď z maďarskej diaľnice do dediny lebo ak ste išla rovno dostala ste sa cez prechod na slovinsku dilanicu
nemáme s tým skúsenosť, je škoda, že si to takto zhoršujete, bude to dlhé, namáhavé ... Ja by som Vám radila sa vrátiť na dialnicu a radšej zaplatiť DZ v Slovinsku na 7 dní - 8 eur, keď sa vraciate stačí.
https://sk.cebia.com/detailArticle/slovinska-di...
Tak držím palce a veľa trpezlivosti, hlavne sledovať navigáciu. 🍀