Ahojte, viem, ze je tu toho uz vela, ale chcem sa opytat ci nepoznate nejake hotely, penziony vhodne aj pre deti - nie uz take male - 7,5 a 8 rocne. Nehladam nic vo Vysokych Tatrach, lebo tam pojdu k babke. Staci ked mi napisete nazov, ja si to uz vyhladam. Take bezne Atrium, Permon, Chopok, Vyhne a pod.uz pozname, skor mozno zaujimavy penzion, ale moze byt aj hotel. Bohuzial som onko pacient, mam palicku, takze vysokohorske tury nezvladam. Turistikovat budu v Tatrach.
Dakujem za pomoc!
Salamandra resort, Hotel Partizán, Hotel Čertov.. možno tieto poznáš, možno nie 😉 pekný pobyt prajem
Ešte mi napadlo na Malinô Brdo- Rezort apartmány Hrabovo napr.. tam som bola so synovcami pred pár rokmi- boli zhruba vo veku aj Tvoje deticky.. vyjašili sa tam.. Lezecký areál, bike park, na jazere atrakcie.. lanovka na Malinô.. tiež sme mali radi Oščadnicu- Hotel Marlene. Lanovkou hore a tam bolo množstvo atrakcií..
Orava - hotel Altis.
Dam ti tip z trochu iného sudka. Ubytovanie "Na chalupe" u Kapralovcov vo Velkej Trni, alebo aj u Ostrozovica, to je drahsie, je to penzion. Pripadne nieco na Tokaji. Kusok autom je v Madarsku Kalandpark, kde sa decka vyblaznia na skvelých bobach (lepsie, ako u nas), sedackovou lanovkou na medzistanici sa mozu vyjasit na lanovej drahe na stromoch, prip.sklzat na nafukovacom kolese a pokracovat lanovkou uplne hore na nadhernu vyhliadku na Tokajske vinice. Taktiez je pobliz termalne kupalisko v Saraspataku s toboganmi, ktore pre 8r deti uplne stacia. Daju sa pozicat bicykle, popozerat okolie, mala vyhliadka v tvare suda je aj v nedalekej Malej Trni. Je to trochu ine kafe, ako hory, ale kedze do hor pôjdete, napadol ma nas rodny Tokaj ;) PS: pre dospely doprovod bude urcite zaujimave navstivit stare tufove vinne pivnice 🙂
@lenka_21 ahoj, za mňa penzión Mária Bodice pri lipt. Mikuláši. Super strava, bazén, trampolíny, detský kútik... Veľmi príjemný krásny rodinný penzion