chcem Vás poprosiť o radu kde najdem v Egypte dobrý hotel ale priamo s morom kde sa da šnorchlovat a je tam krasny podmorsky zivot. hotel aby mal 5*.dakujem
@magica78 no tu sa dá, boli tam tri vstupy do mora, jedno bola taká umelá lagúna, to bolo na plávanie, nafukovačky a piesok pre deti na hranie, druhá strana bola taká že dlhooooo sotva po kolená vody, tak pre malé deti alebo neplavcov, že mohli stáť a pozorovať koraly a tretia strana tam bola hneď hlbšia voda a krásny podmorský život 🙂
@magica78 my sme boli cez Kartago a môže byť Sunny Days El Palacio, Sunny Days je vlastne firma, ktorá prevádzkuje rôzne hotely v Egypte
toto je on http://hotel.invia.sk/egypt/hurghada/sunny-days...
@sissy27asi zmenil majitela ked sa menil aj nazov , to tak byva , lebo pod tym nazvom som ho nenasla co si mi prvy poslala 🙂 viem to su siete hotelov
Ahoj, ja som bola 7x v Egypte, z toho 5x v hoteli TIA HEIGHTS MAKADI. Budúci rok sa tam chystám s rodinkou znova po 2.ročnej pauze. Je to 5* hviezdič.hotel, s priamym vstupom do mora, vhodné na šnorchlovanie. Nachádza sa v oblasti Makadi Bay, 25 km od Hurghady - letiska. Nachádza sa tam aj potápačské centrum. 🙂
@sandrika1986 super idem kuknut na nete , segra chodieva mamlouk palace ci ako sa presne vola je vraj super len to snorchlovanie 🙂 a bola aj v caribbien word tam bola spokojna tiez.
@magica78
v ziadnom pripade neber palacio, ani tia heighst, jedno horsie ako druhe. palacio ma ruskeho majitela a je tam takmer vsetko ruska klientela, nieco hrozne a je uz veeelmi stary hotel, co v egypte stary je uz 5 rocny hotel.tiez pod voodou tam nic nie je. tia bol niekedy ok, teraz isiel ku dnu. sluzby katastrofalne, recenzie na zaplakanie. more je ok, no ci to stoji zato, ked ostatok je bieda....
pokial chces uzasne more, pdmorsky zivot, ktory nikde inde nenajdes na jednom mieste, vol oblast marsa alam. je to este nova oblas, takze mas tam este neznicene koraly. neskutocny podmorsky svet.
az si tam vyberies zaliv abu dabba, mas vyhrate. je to najyssia latka aku mozae dosiahnut v podmorskom zivote. uz nic lpsie neuvidis v celom egypte. je tam hniezdo korytnaciek, je to chranena oblast a chodia tam vyletne lode za podmorskym zivotom. ty tam mozes byt priamo kazdy den, pokial si vyberies z 2 hotlov, ktore su tam a to hotel abu dabbab, ten ma neskutocnu plaz, hned vstup do podmorskej rozpravky, ale hotel je na zaplakanie, aj ked je 5. a mas tam este novy hotel hilton, ktory je krasny, no ku moru do vody mas kus dalej, tak 5 minut peso, lebo musis obist koralovy utes, ktory je chraneny.
@959touareg ved som kukala dnes ze majitel je rus a recenzaia tohto roku ze ani na červenom namesti nenajdes tolko rusov ako v tomto hotely .furt nejake problemy s tymi ozranmi. a to amj porovnavali ludia co tam boli 2 alebo 3 krat a ty urcite vedia o com pisu :/ idem kuknut na ten tip od teba . ja som bola spokojn v ZArzise ale ten hotel uz nie je na SK v ponuke a to bolo super sami zapadniar takze aj jedlo bolo ine a aj sluzby boli super , rok na to SOUSSE ale poviem ti nikdy viac :/
@magica78
jasne, ver mi, ze zle nechcem nikomu a tiez nemienim klamat niekoho, pisem pravdu a kedze egypt poznam pomerne dbre, najma hotely tu mam za 10 rokov prelustrovane a ponavstevovane, tak poradim pokial mozem. a vzdy napiesm radsej tie negativa ako pozitiva. podla toho sa mozete potom zariadit. pokial vam nebudu vadit, ok, ale aspon viete dopredu do coho idete.
tu v egypte je pomerne zlozite najst super hotel so vsetkym. bud je to ok, ale na druhej strane je zase nieco zle tam a naopak.
v tom hoteli abu dabbab sme boli pred tristvrte rokom a bol to asi najhorsi hotel co sme doposial navstivili. boli tam svabi, spina, bordel ako na luniku. bohuzial to v recenzii nikt nenapisal. ja som napisala prva na tento hotel zlu recenziu aodrazu sa roztrhlo vrece so samymi negatkami nan.nechapem, preco to ludia nepisu, asi sa hanbia, radsej vsetko oklamu, pochvalia a clovek ked tam pride zazije sok. ale plaz, more, podmorsky zivot, kupanie s korytnackami je ta uzasne. ale ten druhy hotel hilton je spica, aj ked tam je tiez tych ruskych svabov vela. ale oni su uz vsade.
@959touareg 😀 no mne pripadali tie recenzie niektore ako keby od cestoviek hlavne tie co nemaju pokec okolo toho iba cisla 9 9 10 10 hodnotenia 😒 preto ked som cital toho roku hornotenie na ten hrozny hotel v sousse co sme boli lebo jedna baba tam ide z MK a dusovala sa ake ma dobre hodnotenie ze priemerna znamka tolko a tolko a ja ze OK mohlo sa zmenit co nemyslim lebo tam chodi vsetko vychodoeuropska klientela a preto nas maju za hovada a tak sa aj spravju ako k sockam, a tie hodnotenia na ten hotel boli vacsinou iba ciselne bez pokecu co vomne hned sposobilo pochybnost lebo ty co pisali pokec uz neboli taky nadseny. no rozmyslam hlavne kvoli mm ze pojdeme na dofcu lebo maka ako srob a posledne razi som bola na dofci na babskej jazde. a ak mi nevide IVF tak sa tam pojdem ukludnit a prist na ine myslienky. a potapanie mam rada aj na Sardinii som kupila mm snorchel a nakoniec ho mal 15 minut na celej dofci 😀
@magica78 dana beach bol luxusnejsi resort ako hilton ale ani jednemu sa nedalo nic vycitat.... hilton je velmi velky , mal krasne vilky popri mori ale napriek tomu sme nikdy necakali na stol pri veceri , ranajkach a pod.... lililand mal viac menej nemecky hovoriacu klientelu, mensi resort....lili a dana patria k 5 *, hilton na sk predavaju ako 5 ale v skutocnpsti ma len 4, napriek tomu mu nebolo co vycitat....
@lauraa kukala som teraz na to a co to snorchlovanie a podmorsky svet , keby som chcela ibadobrý hotel a super sluzby tak by som isla tam kde segra chodieva a mam sa tam super lebo by im napisla a o vsetko by smeamli postarane, ale tam nie je more plne podmorskeho zivota na snorchlovanie
My sme boliv serenity makadi heights rovno na plazi je dlhe molo tam mozes zist do vody , kazdy den ssamee snorchlovali🙂
aha, no na druhej strane si spoludovolenkujúcich nikde nevyberieš 🙂 a určite ideš s rodinkou, čiže sa budeš venovať jej a nie tomu, akej je kto národnosti okolo vás 😉
jasné 🙂 zdá sa mi však, že Rusi majú veľa peňazí, takže chcú za ne i kvalitu 🙂 ale to som len čítala... keď sme boli v tia hights, veľmi sa mi rátalo i to, že mali bary v bazéne, s hocikým tam pokecáš, super. ale to bude už v lepších hoteloch všade. určite nepresviedčam :D ja som možno taká nadšená preto, že to bola prvá dovolenka s dlhoročným priateľom a mali sme sa tam ako v raji... ak si náhodou ešte v Egypte nebola, a máš rada šnorchlovanie, hlavne neodporúčam ísť do nejakej ponorky, čo všade inzerujú, ako perfektne budeš vidieť pod vodu. ver mi, mám z takých ponoriek sto fotiek a všetky sú len modré 😀 to už radšej výlet loďou, kde ťa vyhodia v mori, kde je predsa len väčší výber potvoriek na pozeranie 🙂
hmm, práve som niekde vyššie čítala, že tia išla dolu vodou... možné to je, škoda, ešte som tam chcela niekedy ísť
Ja som bola v Tia naposledy v roku 2011, je pravda že majitelia sa tam menia aj to, že je tam veľa rusov. V roku 2006 to bol veľmi super hotel, potom to išlo trochu dolu vodou, ale nie je to nič hrozné. Pláž a more to je tam na 1*. Animácie sú tam aj keď je pravda, že viac vyvolávajú rusov. Dokopy som tam bola 5x. Chystám sa tam ísť v roku 2014. Sú aj horšie hotely v Egypte, poprípade v Hurghade. Treba vyskúšať a potom si sama najlepšie spravíš obraz o tom, aká to bola dovolenka pre teba, čo sa ti tam páčilo a čo nie. 😉
@maria1989 segra bola v tej ponorke a tiez mala super modre foto 😀
@sandrika1986
@ela_79 kedze som uz bola v arabii tak viem ake su rozdiely medzi hotelmi a teiz co mozem cakat . len mm neznasa tie animacie a aby sa tam nenudil preto som chcela hotel kde je more a da sa tam snorchlovat a aj nieco vidiet ked sa uz potopim 🙂 . ved to je to ze to co bolo minuly rok Ok tohorocne uz recenzie po zmene majitelov nie su vzdy OK. jasne nie je problem najst hotel ako som uz vyssie pisala isla by som tam kde chodi segra a ta by mi tam zaistila od personalu super pobyt ,ale nie je tam v mori nic vidiet. a zas jeden den betovat z dofci napr. na giftun a platit za to ked to moze mam kazdy den na plazi :/ radsej by som den obetovala na kahiru.
@magica78 my sme boli v Hurghade - Sunrise El Palacio, dalo sa šnorchlovať priamo tam, ale robia sa aj fakultatívne výlety na Giftun a po ceste je niekoľko zastávok na šnorchlovanie... bolo to už nejaký ten rok dozadu, ale nám sa strašne páčilo a boli sme spokojní aj so službami, hotelom, so všetkým...