hojte ..chcem sa opýtať ..chceli by sme s manželom lyžovať na veľkú noc ..avšak mame syna 2,5 roka a nemá nám hl kto postrážiť ,.existuje hotel kde by mohol byt v kútiku cca dve hodiny a bol by tam dozor ? Dakujem
Permon ma v detskom kútiku stráženie malých detičiek. Neviem presne podmienky ale videla som ako tam bežne rodičia nechávali deti a telefónne číslo, takže asi niečo v tom štýle, čo hľadáš.
Treba hľadať hoteli ktoré poskytujú babysitting. Verím tomu, že aj na sk sú také. Môžeš skúsiť toto
https://www.babysittinglobelka.sk
Patince majú stráženie, podľa mňa nájdeš aj v horách hotel s touto službou, nie je to už nič výnimočné.
@mogaa preco bt nemala byt bezna?
Na svk viem minimalne o Permone a hoteli Borovica, a to som negooglila, urcite ich je viac. Aj taka Lesana napr.
V AT Falkensteineri detske. Napr funimation katchberg - je tam aj slovensky animator.
Tych hotelov je viac,ale vsade,kde sme doteraz boli,je podmienka minimalneho veku 3 roky - napr.aj v Permone. Deti mladsie ako 3 roky v kutiku mozu byt,ale s rodicom
@queen_mary bežné to naozaj nie je, je len veľmi málo hotelov čo to na Slovensku majú.....ja som nenapísala že je to nemožné, ale bežná služba v hotely to určite nie je keďže väčšina hotelov ju neposkytuje....
permon ma v detskom kutiku personal, ale nemozes tam 2,5r dieta nechat same s tym personalom. ak chces strazenie, v ramci hotela ponuka sluzbu babysitting za priplatok. aj ine baby-friendly hotely maju podobnu sluzbu, ale nie vsetky (na strankach to najdes). pozri napr. trinity a salamandru (mari sa mi, ze trinity to ma a salamandra nie, ale nie som si ista).
Trinity hotely, len neviem od akeho veku, plus aj v kempinski ti za poplatok zaobstaraju opatrovatelku
to nie je bežná služba ktorú poskytuje hotel.....treba to riešiť mimo hotela, ten na to nemá ani kapacity a hlavne nie personál.....