Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v hoteli Silver Sands v Protarase na Cypre cez tiptravel?
Zvažujeme rezerváciu dovolenky,,tak sa chcem popýtať na recenzie. Na nete sú aj také aj také. Je to iba 3* hotel,no to prostredie a pláž sú krásne.
Ďakujem ♥️
@domib Pekny den, my sme boli presne v tomto hoteli minuly rok. Plaz okolo je krasna, more ciste, hotel ma vlastne lehatka za ktore sme neplatili a presli sme len chodnicek a boli sme na plazi. Mali sme all inclusive a jedlo bolo super, casu na ranajky, obedy aj vecere kopec, rady pri jedle neboli. Personal prijemny a maju aj bazen ktory vobec nebyval preplneny. Aj poloha hotela super - blizucko mora aj rusnych ulic, ale v noci hluk nerusil. Jedine izba bola taka nic moc...na tie tri hviezdicky. Ale ked clovek bude travit vacsinu casu vonku a na izbe chce len prespat tak je to ok 🙂
@katusiak4_8_84 ďakujem pekne, nemáte,prosím,nejaké fotky pláže? Na nete to vyzerá až dokonalo 😂
@domib jasne poslem vam
@katusiak4_8_84 dakujeeeem. A nebolo ťažké dostať sa do vody,keď sú tam tie kamene? Aj na iných fotkách som si všimla. Alemakoze je tam piesok len vidím tam kamene. Nepociťovali ste to ako mínus?
@domib Nie vobec nie. Tiez som hladala miesto kde netreba topanky do vody, kde nie su kamene. Tu v jednej malej casti kamene su a v druhej nie, takze bez problemov vojdete do vody. Tie kamene vidite a fakt uplne v pohode vojdete do vody aj sa tam pohybujete. Vo vode boli len na par miestach. A plaz je dlha takze si mozete vybrat miesto kdekolvek. Jedine minus tu bola fakt izba. Celkovo ten hotel je taky by som povedala starsi.. izby zariadenie nic moc a vidiet ze maju cosi za sebou, aj to citit. Ale okrem izby sme minusy nenasli 🙂 vsetko ostatne bolo super.
@katusiak4_8_84 Dobrý večer môžem sa opýtať ci v tom hoteli majú aj animačné programy a ako je to z WiFi Ďakujem
@katusiak4_8_84 Dobrý deň môžem poprosiť aj ja foto Dakujem
@amenka77 Dobry deň, dovolenku máte už za sebou? Tiež sa rozhodujeme pre tento hotel. Tak nejaká recenzia by potešila. Dakujem
@zuzana0206 recenziu som pridala do skupiny Cyprus - perla stredomorie. Pridajte sa tam
@amenka77 Dakujem
@domib osobnú skúsenosť nemám, ale mala som ho vo výbere no nakoniec som vybrala tsokkos protaras, tiež tip travel.