Hotel Silver Sands Protaras na Cypre

domib
6. jan 2024

Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v hoteli Silver Sands v Protarase na Cypre cez tiptravel?

Zvažujeme rezerváciu dovolenky,,tak sa chcem popýtať na recenzie. Na nete sú aj také aj také. Je to iba 3* hotel,no to prostredie a pláž sú krásne.

Ďakujem ♥️

amenka77
6. jan 2024

@domib osobnú skúsenosť nemám, ale mala som ho vo výbere no nakoniec som vybrala tsokkos protaras, tiež tip travel.

katusiak4_8_84
6. jan 2024

@domib Pekny den, my sme boli presne v tomto hoteli minuly rok. Plaz okolo je krasna, more ciste, hotel ma vlastne lehatka za ktore sme neplatili a presli sme len chodnicek a boli sme na plazi. Mali sme all inclusive a jedlo bolo super, casu na ranajky, obedy aj vecere kopec, rady pri jedle neboli. Personal prijemny a maju aj bazen ktory vobec nebyval preplneny. Aj poloha hotela super - blizucko mora aj rusnych ulic, ale v noci hluk nerusil. Jedine izba bola taka nic moc...na tie tri hviezdicky. Ale ked clovek bude travit vacsinu casu vonku a na izbe chce len prespat tak je to ok 🙂

domib
autor
6. jan 2024

@katusiak4_8_84 ďakujem pekne, nemáte,prosím,nejaké fotky pláže? Na nete to vyzerá až dokonalo 😂

katusiak4_8_84
6. jan 2024

@domib jasne poslem vam

domib
autor
6. jan 2024

@katusiak4_8_84 dakujeeeem. A nebolo ťažké dostať sa do vody,keď sú tam tie kamene? Aj na iných fotkách som si všimla. Alemakoze je tam piesok len vidím tam kamene. Nepociťovali ste to ako mínus?

katusiak4_8_84
6. jan 2024

@domib Nie vobec nie. Tiez som hladala miesto kde netreba topanky do vody, kde nie su kamene. Tu v jednej malej casti kamene su a v druhej nie, takze bez problemov vojdete do vody. Tie kamene vidite a fakt uplne v pohode vojdete do vody aj sa tam pohybujete. Vo vode boli len na par miestach. A plaz je dlha takze si mozete vybrat miesto kdekolvek. Jedine minus tu bola fakt izba. Celkovo ten hotel je taky by som povedala starsi.. izby zariadenie nic moc a vidiet ze maju cosi za sebou, aj to citit. Ale okrem izby sme minusy nenasli 🙂 vsetko ostatne bolo super.

eliana22
18. jan 2024

@katusiak4_8_84 Dobrý večer môžem sa opýtať ci v tom hoteli majú aj animačné programy a ako je to z WiFi Ďakujem

eliana22
21. jan 2024

@katusiak4_8_84 Dobrý deň môžem poprosiť aj ja foto Dakujem

leona45
16. feb 2024

@amenka77 dobrý ako bolo v hotely Tsokkos?

amenka77
16. feb 2024

@leona45 my sa tam ešte len chystáme v lete 😊 recenziu viem podať iba na Kaya Artemis - severný Cyprus tam sme boli minulý rok, tak nás fascinoval Cyprus ,že ideme znovu ,ale na južnú časť

zuzana0206
10. aug 2024

@amenka77 Dobry deň, dovolenku máte už za sebou? Tiež sa rozhodujeme pre tento hotel. Tak nejaká recenzia by potešila. Dakujem

amenka77
10. aug 2024

@zuzana0206 recenziu som pridala do skupiny Cyprus - perla stredomorie. Pridajte sa tam

zuzana0206
10. aug 2024

@amenka77 Dakujem