Hotel Severka, Kysuce - skúsenosti

nene22
8. feb 2017

Ahojte, pozná niekto Hotel Severka na Kysuciach? Zvažujeme tam ísť s deťmi, vraj je to vhodné aj pre malé deti - mali by mať detský kútik, detské potreby, pri hoteli zvieratká a aj lyž. svah na lyžovanie a sánkovanie. Bol tam niekto z Vás, odporúčate, boli ste spokojný?

shia
8. feb 2017

my sme tam boli, nejak v lete asi pred 2-3 rokmi, ak je to ten co myslim, tak na konci pred lesom, nadherne miesto, aj hotel, nemam mu co vytknut absolutne, boli sme tam ked mala dcerka okolo roka, uzasne miesto aj pre deti, ihrisko, krasna priroda, ustretovy personal, krasne velke izby aj s detskou postielkou, urcite sa tam chceme vratit, nma sa tam velmi pacilo a kazdemu ho len odporucam

nene22
autor
8. feb 2017

@shia Ahoj, veľmi si ma potešila. My by sme tam chceli ísť ešte kým je tam sneh, majú teraz akcie na víkendové pobyty a keď sa nám bude páčiť išli by sme aj v lete. Dúfam, že aj my budeme spokojní. Ešte raz vďaka za tvoju skúsenosť, ahoj.

shia
8. feb 2017

teda ak je to ten isty, posielam nejake foto odtial, ci myslime ten isty,ale my sme tam boli v 2013 este foto tie drevenicky to je kusok po lesnej cesticke odtial smerom na kopanice )

li_via
31. máj 2017

Ahojte, bol tam niekto aj s rocnym dietatom? Su tam nejake moznosti vyletov aj s kocikom? Pripadne nejake typy a skusenosti? Dakujem

shia
31. máj 2017

@li_via ako som pisala uz vyssie, boli sme tam s rocnou dcerkou.

nene22
autor
31. jan 2018

Ahojte, ďakujem za príspevky, trochu som zabudla vám napísať moju skúsenosť. Práve sa tam chystáme s kamarátmi opäť, tak som si spomenula na diskusiu..Chystali sme sa do tohto hotela cca pred rokom, ale dostali sme sa tam až v lete. Boli sme veľmi milo prekvapení, v skutočnosti je to tam krajšie ako na fotkách (na ich stráneke majú staré fotky) na "F" majú aktuálne foto.
Izby čisté, chutná strava - mali sme polpenziu s predjedlom aj dezertom, porcie veľké, personál nám vo všetkom vyhovel, sú fakt zvyknutí na deti. Jeden večer nám pripravili opekačku a keďže bolo v hoteli dosť detí spravili im raz poobede aj súťaže - decká sa veľmi tešili :o)
Ponúkli nám možnosť izby, v ktorej je oddelená izba pre deti - pre väčšie súkromie - my sme si ale vybrali jednu veľkú izbu. A ešte maličkosť: naše deti sa v noci stále vrtia v posteli, bez zábradlia stále padajú z postele :o/ Super že tu na to myslia dali nám zábradlia/zábrany na postele pre deti - konečne som nemusela v hoteli presúvať nábytok aby v noci nepadali - maličkosť ktorá ma potešila :o)) A samozrejme majú tam zvieratká malé ovečky, kozičky, zajačiky, krásne bažanty. Mali tam aj bicykle ale tie sme nevyužili - deťom sa ani nechcelo ísť preč od hotela. Všetky deti sa tam rýchlo skamarátili, takže sa tam hrali a všade pobehovali ako keby sme bol na rodinnej chate ...
Bolo tam aj malé dieťa cca 1 rok a hovorili, že sú spokojní - doniesli si dokonca maličký bazénik - ochotne im ho napustili.
Takže sme boli spokojní, chceli sme tam isť aj na Silvestra ale mali už všetko obsadené. Preto chceme ísť ešte teraz v zime, našla som ich aj na zľavovom webe. Inak informovala som sa či majú sneh a oni mi hneď ochotne poslali fotku zo svahu :o)) takže ideme