Hotel Safa -Tunisko

brmbo
11. júl 2014

ahojte, chcem sa opytat tych ktory boli v hotel Safa v Tunisku ako sa Vam pacilo? Citala som vela referencii o tomto hoteli a boli aj take aj take.Dost ma odradilo ze tam je spina-smetisko, na izbach su pokazene wc a niekde aj klima. Strava ze nieje dobra a pre deti tam nieje dobry vyber, ☹ podelte sa so skusenostami. Mame ist so znamymi ktory tam idu, mame 5rocne dievcatko tak neviem ci tam ist s nou alebo niekde inde radsej. 🙂 dakujem vsetkym 🙂 🙂 🙂

lulana79
11. júl 2014

Recenzie na tento hotel su dost zle... ja som ho vylucila a vybrala som iny v Tunise... odporucam urobit to iste, je si z coho vybrat

huginko
11. júl 2014

my ideme do tunisu v septembri. hotel LTI THALASSO SOUSSE. Podľa recenzíí sa zdá byť hotel v pohodičke, v areáli hotela aquapark, hotel priamo na pláži...jedna maminka bola s rodinkou v tomto hoteli v júni a bola spokojná....so všetkým!!! 🙂 a my ideme tiež s 5 ročným chlapcom

marcelastierankova
12. júl 2014

Ahoj boli sme perd 5 rokmi v tomto hoteli,strasne vela ludi a slabe sluzby,izby dost spinave.ak ti mozem odporucit tak vyber si iny hotel ,uz by som sa tam nevratila

mirka3539
12. júl 2014

boli sme v Tunise pred 2 rokmi, ľudia ktorý boli s nami v turnuse a boli ubytovaný v Safe mali problémy zo stravou, ubytovaním aj personálom, podávali hromadnú sťažnosť, boli tam veľké hádky z delegátkou. My sme boli v Tunise 2x a 1x na Džerbe a zatiaľ super.Treba si vybrať lepší hotel minim. 4*

brmbo
autor
12. júl 2014

dakujem za info ste mi pomohli 🙂 🙂 🙂 🙂 ste zlate baby 🙂 🙂 🙂