Dobrý deň, poraďte hotel ktorý má detský bazén, interiérové ihrisko, ponúka polpenziu a super by bolo ak by sa dali doplatiť aj obedy.. 2 roky sme boli v permone ale už chceme zmenu.. A aj keby bola nižšia cena tak sa nepohnevam 🙂
Išli by sme 2 dospelý a 3 deti (2,3,5)
Ďakujem krásne
@melanta nooo hej cena je vyššia, ale na Zľavomate sa dajú nájsť celkom fajn pobyty za zvýhodnenú cenu. My sme prvý krát využili kupón ktory nám prišiel z Tesca a dvakrát cez Zľavomatam. A bola som veľmi milo prekvapená čo sa týkalo izieb a aj stravy. Malá hneď skonštatovala že aj doma by som mala robiť také stoly 🤣🤣🤣
Hotel Hubert Gerlachov 🙂
@ludkaj100 Ahoj, odporúčam Salamandra rezort pri Banskej Štiavnici je Top, a tiež Hotel Chopok v Demanovskej doline..obidve s bazénom, detským ihriskom vnútry aj vonku a v blízkosti lanovka a krásna príroda, strava v obidvoch top..
Ja sa chcem spýtať či neviete o nejakom pobyte pre deti, išla by som na nejaký predĺžený víkend sama s deťmi niekam. Aj sa okúpať. Keďže budem sama na deti, pre mňa to nejaká dovolenka extra nebude, nepotrebujem teda saunu, wellness, ide mi o detské atrakcie, bazény pre deti. Ubytovanie stačí aj penzión, žiaden luxus netreba, chcela by som ísť za co najlacnejšie takže stačí posteľ ozaj netreba luxus. Mate nejaký vhodný tip?
@ludkaj100 neviem či je to to čo zrovna hľadáš, ale mi sme boli v AquaCity Poprad a super bolo a strava vynikajúca 😊 skús popozerať na ich stránke možno sa ti zapáči