Hotel pre rodiny s deťmi

ivangeline
2. máj 2023

Ahojte. Poprosim tipy na hotel ci penzion vhodny pre deti (ihrisko,program,mini zoo a pod) v blizkosti prirody,tj kde je mozna aj turistika pre dospelakov s a aj bez deti. Na Slovensku. Mozno nieco s velkymi izbami,kedze sme rodina so 4 detmi a ide aj babka. 🙂 Vdaka za info.

wuala2020
2. máj 2023

@ivangeline hotel Permon Podbanské.

melanta
2. máj 2023

Gothal, majú v areály aj chatky pre takýto počet ľudí. Je tam wellness, vonkajšie ihrisko pre deti, detský kútik, požičiavajú biky aj elektrické autíčka. Potom ma napadá Maladinovo, oni majú apartmány aj pre 6 a viac osôb. Majú wellness, menšie ihrisko je vonku. A si pri Liptovskej Mare, kúsok máš LM s Tatralandiou, ZOO a pod.

kris_tin257
2. máj 2023

Pozrite si dedinka Gerlachov v Tatrách hotel Hubert, boli sme veľmi spokojní, je tam veľké mini zoo jazierko veľké detské ihrisko detský kútik dokonca majú aj detské kino. Pre deti je to tam raj 😊 a je to blízko všade do Tatier

uriva
2. máj 2023

@melanta Ja by som dodala, že v Gothal majú aj animátorov a predpoludňajší + popoludňajší program pre deti bez rodičov na cca dve-tri hodinky a večerná diskotéka s kinom aj s rodičmi.

slniecko5
2. máj 2023

@kris_tin257 tiež hotel Hubert odporúčam.

elenajezova
2. máj 2023

Hotel Átrium Nový Smokovec odporúčam. Boli sme veľa krát.

wuala2020
2. máj 2023

@uriva áno toto všetko majú aj v permone.
To píšem autorke - nie že sa chcem predbiehat 😀 dúfam že má chápete

michala11111
8. máj 2023

Mne sa páči v zuberci (Orava) chata jósu. Sú to chatky v peknom prostredí s ihriskom a vnútorným bazénom. Za mňa super