Bol niekto toto leto v hoteli Novi Resort & Spa v Chorvatsku? Dakujem za kazdu info.
Tu je dosť recenzií https://www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g303821...
kocky boli ste niektora min. rok v Hoteli valtur novi resort&spa?......mame zajednane ubytko na leto v hoteli a recenzie citam rozne, od vynikajucich az po nic- moc....😒
@zuj vy ste tam boli nakoniec?
@matulka1981 nie, planovali sme toto leto ale nakoniec pojdeme asi inde. Vy idete cez cestovku?
@zuj my sme ho zajednali cez booking...len tie protichodne recenzie ma trosku matu...ale tak snad bude ok....😉
@matulka1981 ja som mala ponuku z cestovky, tiez ma ale odradili tie recenzie hlavne po zmene majitelov aj ked v cestovke ma uistovali ze min.leto boli klienti spokojni, trosku ma este odradza pristup na plaz, je tam vraj dost schodov, mame babatko tak hladam nieco vhodne na kocik
@zuj no my tiez s kocikom ideme,najmladsie by malo mat cca 5 tyzdnov...ja sommhlavne vyberala aby tam bolo bezplatne storno so urciteho datumu,tuto mame do polky augusta kedze nevieme co bude a ako bude....a vybrali ske hotel tiez prave kvoli tym schodom...a teda hlavne aby to bolo blizko max do tych 7 hodin,a pre dvoxh starsich aby bolo vnutorny aj vonkajsi bazen aby sa tam v pripade zleho pocasia nezjasili uplne...toto vsetko mi novi vinodolsky splnal teda asi az na tie schody len vraj je to velky areal a aj ked v hoteli je vytah tak v arealy schody su tak ci tak...ale tak uvidime....a hlavne ci sa vobec s nasim drobcim
Najmensimmbude dat ist😁😉
@matulka1981 Tak to mame uplne rovnake poziadavky na dovcu, nas drobec bude mat 8 mesiacov, ja som tiez bookla priamo cez hot.stranku nakoniec a da sa to 4 dni pred prichodom este stornovat keby daco, my ideme na Krk do hotela Corinthia
Ahoj, boli sme tam minulý rok. Ubytko nádhera,vybavenie apartmánu na úrovni , strava super, bazény paráda, more faj. Perfektná dovolenka to veru bola