Hotel Nezábudka vo Vysokých Tatrách

niky528
12. aug 2017

Ahojte, chcela by som sa spýtať kt už bol v tomto hoteli, s partnerom sme si zakúpili pobyt cez zľavový portál na 3 dni, a až potom som si prečítala tie hrozne recenzie na ten hotel :( je to fakt hrozné ! Ubytovani budeme v dvojlôžkovej izbe bez balkóna , ak by ste mali fotky alebo skúsenosti a týmto hotelom prosím píšte !:D Niekomu sa tento hotel ozaj páčil ale no neviem naozaj sto ľudí sto chutí , ale tie recenzie ozaj otras . Ďakujem za každý komentár 🙂)

juliette173
13. aug 2017

My sme boli, ale my zas nemame problem aj v horsich podmienkach 🙂 Aj tak sme vacsinou behali po vyletoch. Je to starsi hotel, pre nenarocnych, chybicky boli, ale nam osobne nevadilo. Zas uplna tragedia to nebola, treba sa nastavit na to, ze oddychujeme a berieme veci s nadhladom. Fotky izby nemam, no vyzela ako uplne normalna izba v klasickom 3hv. hotely. Netreba cakat luxus, ale zas uplne tragicke to nie je 🙂

kukucka10
13. aug 2017

Tak my sme tam absolvovali dovo pred 9 rokmi, vtedy so 6 mesacnym babatkom. Musim napisat nikdy viac. Nemala som z toho hotela uz z prveho dojmu dobry pocit. Na mna posobi strasne pochmurne, ponuro, malo prirodzeneho svetla. Avsak problem bola izba, ktora na nasu ziadost mala byt nefajciarska a pritom tam bol nenormalne fajciarsky puch. Nastasie alebo nanestastie som ochorela, tak sme si pobyt skratili, ale po prvej noci sme sa cgceli presunut do Permonu. Za mna nikdy viac.

niky528
autor
13. aug 2017

Ja si myslim že sto ľudí sto chutí , a asi závisí aj od toho kam človeka dajú, ale keby naozaj to bolo veľmi hrozné že aj wellness špinavý a neviem čo ja s nimi urobím hneď poriadok taký čo ešte nezažili , ale dúfam že nebude treba lebo si tam ideme oddýchnuť povyletovat takže dúfam že bude dobre .🙂