Hotel Limak - izby

9. jún 2023

Dobry den,

nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne

nelca0510
10. jún 2023

A na nete nič nie je? Žiadne foto,žiadne info o prístelkach? Informovala si dá priamo v hoteli?

zuzuliennka1
10. jún 2023

https://www.satur.sk/produkt/limak-cyprus/ 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

autor
10. jún 2023

Baby prosim vas ja nie som debil 😂
Mna zaujimali realne foto niekoho kto tak bol 🤷‍♀️
Kedze recenzie su velmi rozpacite 🙄

lela1
10. jún 2023

Dobrý deň,potrebujete teraz?my tam ideme o 3 týždne aj s detmi

autor
10. jún 2023

@lela1 jej dakujem. My ideme az koncom augusta. Tak by ste mi velmi pohli 🙏

lela1
10. jún 2023

Napíšte mi prvý júlový týždeň,odfotim

autor
10. jún 2023

@lela1 dakujem este raz 🙂

matkahelka
10. jún 2023

to, co ma satur na stranke nie su izby pre slovakov. v skupine o cypre sa to presne rozoberalo. baby s izbami spokojne neboli

autor
10. jún 2023

@matkahelka ved prave toto som nasla na jednej stranke. Pytala som sa na to aj v cestovke, ze urcite budeme spokojni. Ale nasla som aj recenzie kde boli ludia spokojni. Ono dovolenka bola dost draha. Preto som trosku v strese. Mozes mi dat prosim nazov skupiny? 🙏

matkahelka
10. jún 2023

tu sa to rozoberalo

autor
10. jún 2023

@matkahelka dakujem. Pridam sa a popozeram

autor
10. jún 2023

@matkahelka ale ako citam, tak sa stazuje na more a plaz a to je tam krasne. Aj za ludi nikto nemoze 🫣… ale pozriem to a pojdem pisat do cestovky, ci izby, ktore prezentuju su naozaj aj izby ktore dostaneme (aj ked som sa na to pytala, ale chcem to mat pisomne)… inac hotel ma velmi dobre recenzie, akurat tie izby no

knieza_pribina
10. jún 2023

Pozri si recenzie na Tripadvisor a na Google Maps, videá na YouTube. Bez toho by som hotel ani nezajednavala

autor
10. jún 2023

@knieza_pribina to mam vsetko napozerane. Dovolenku som vyberala 2 mesiace… ale vacsinou to boli zahranicni prispievatelia. A teraz som to pozerala znovu a neviem preco mi vyskocili aj recenzie, ktore som predtym nevidela 🙄 ze satur ubytovava do izieb, ktore su ine ako ponuka… a pritom som pani v cestovke ked som to platila vravela, ze nieze dostanemr nejaku economi izbu v suterene (lebo vsak vieme), ona ze nieee izby po kridlach su vacsie a bla bla bla…

matkahelka
10. jún 2023

beriem spat. tu sa to riesilo

autor
10. jún 2023

@matkahelka dakujem. Pridam sa aj tam. A vidim, ze do pasu dali peniaze. To sa tak robi bezne? Akoze vyskusame teda (aj ked ja som predposrata z takych veci 😀 ale skusim to prezit)

autor
10. jún 2023

@matkahelka no uvidime. Zasa ja nemam problem sa ozvat a urcite nebudem v takejto izbe na dovolenke, ktora ma vysla cez 5000€ 🫣

matkahelka
10. jún 2023

neviem, nakolko mas skusenosti s takymito dovolenkami, ale v top sezone ti casto ziadne ozvanie sa ani hadanie nepomoze, ak je hotel full vybookovany. a obzvlast, ak si nejaka ck zakupi len isty typ izieb. to mozes riesit dodatocne reklamaciou u cestovky po dovolenke. kazdopadne, drzim palce, nech dovolenka splni ocakavania.

autor
10. jún 2023

@matkahelka samozrejme to mi je jasne. Urcite by som to riesila s cestovkou. Teraz pozeram, ze mame zaplatene 2+2. Cize nieco taketo… tak som zvedava

evaachesa
10. jún 2023

Fuu, tak po takýchto recenziách by som okamžite menila destináciu/hotel. Určite ti v sezóne nevymenila izbu ak tam bude plno. Verila by som recenziam ľudí čo tam boli. Podľa mňa tá foto izieb čo si dala vyššie je pekný odžub. 🤦🏻‍♀️

autor
10. jún 2023

@evaachesa pisala som priamo do ck a poslala foto… odpisali mi, ze to bude presna ta izba, co som poslala 🤷‍♀️ Ono, v podstate su to asi 3 zle recenzie na izby. Cize uvidime no… menit to velmi nechcem, kvoli moru, plazi a smyklavkach a toboganom pre decka. Jedine tie izby mi robia trosku vrasky

autor
10. jún 2023

@evaachesa a teda pockam co posle mamicka vyssie 😀🙏 ak to bude pruser, pojdem im to otrieskat o hlavu 😂

yoxinka
10. jún 2023

My kde sme boli cez slovenské cestovky, mali sme izby horšie ako cez rakúske/nemecké. Vykašľali sme sa na to, cestujeme cez cestoviek. Keď sa aj mamička vyššie ozve, neznamená to, že budeš mať takú izbu ako ona. Zas na druhej strane, raz sme mali ubytko nic moc, ale v tých izbách sme trávili tak málo času, že nám to aj bolo jedno. Ale nedali sme za to 5litrov. Pokiaľ ide o recenzie, ja som videla aj na 5hviezdový super špica perfektný hotel recenziu, že otras 🤷‍♀️. Dúfam, že všetko bude ok a budete mať peknú dovču.

lela1
10. jún 2023

No tak po týchto recenziách mám normálne strach ako to dopadne,nám to pani v cestovke strašne vychvalila že tam bola osobné,prvý krát ideme na Cyprus

evaachesa
10. jún 2023

Teda mňa len zamrazilo že za dovolenku dávate 5tisic (ceny išli teda zjavne parádne hore)...je to masaker celkovo a teda nahnevaná by som bola neskutočne ak by som dostala otrasnú izbu za také prachy.

evaachesa
10. jún 2023

A tá pani má mať rovnaký typ izby? Snáď to nakoniec dobre dopadne, no ten stres predtým veru nič moc. 😳

leniel
10. jún 2023

ideme v nedelu, tak budem vediet dat update. tiez som dlho vyberala dovolenku, ideme po 5tich rokoch, tak sme chceli nech to stoji za to. obehali sme viacero cestoviek, citala som stovky recenzii na hoteli nielen booking, ale aj tripadvisor, atd., a nakoniec na zaklade nasich kriterii sme vybrali prave Limak Cyprus. Pani z cestovky sama povedala, ze obehala desiatky ich hotelov, ale ze len sem sa niekolkokrat za sebou vratila. A ono cestovka je jedna vec/recepcia hotela druha. Treba idealne hned riesit nespokojnost a dozadovat sa lepsej izby ak by ste neboli spokojni, nikdy nie su vybookovani na 100%, musia byt takejto vymeny schopni, len treba mat lakte a vypapulovat si to

evaachesa
10. jún 2023

No pozerám recenzie a teda nič moc.

evaachesa
10. jún 2023

@leniel samozrejme že všetci chodia opakovane práve do hotela, do ktorého vám chcú predať zájazd. 😉
Pre príklad, všetci predajcovia v elektre vlastnili úplne rovnaké práčky, sušičky, chladničky, mikrovlnky, feny, ktoré sme si išli kúpiť....určite len náhoda. 😁

matkahelka
10. jún 2023

@leniel laktovat a papulovat mozes, ak ma satur zakupeny len isty typ izieb (co v tomto pripade ma), tak ta recepcia odkaze na delegata