Hotel Limak Deluxe**** Cyprus

lubiky
31. máj 2018

Zakladam diskusiu konkretne k tomuto hotelu. Novootvoreny v 2018. Budem rada ked pridate recenzie a postrehy ...

lubiky
autor
31. máj 2018
zuzka547
31. máj 2018

Dobry den, konkretne do tohto hotela ideme 24.6. napisem potom recenziu pripadne nejake foto pridam.

lubiky
autor
6. júl 2018

@zuzka547 ahoj uz ste asi naspat z limaku tak ako bolo? 🌞🌞

zuzka547
6. júl 2018

@lubiky Hotel Limak Cyprus mozem velmi odporucit,krasna cista izba,velky rezort,super jedlo, velky vybee v hlavnej restauracii dokonca oddelena jedalen pre deti kde boli pre ne nesolene veci vyzivy pre male deti...alebo aj vonku cez obedy snacky vzdy sa dalo vybrat(cestoviny,pizza,nugetky,hamburger,kebab,pecene kura,salaty,ovocie,zakusky) v baroch bol podavany aj importovany alkohol ako znacky(malibu, finlandia,jack daniels,baileys...)plaz kraasna, ciste more,teple,plitkw pre deticky. Pre deti tam bol doslova raj, ci uz smykacky v bazenoch alebo preliezky, minigolf.Super animatori slovensky velmi sa starali o deti vymyslali rozne programi...Vecer super program v amfiteatri ako muzikal Mama Mia,Kniha dzungle, Michael Jackson...Naozaj bola to jedna z najlepsich dovoleniek ake sme kedy zazili...Maly syn plakal ked sme odchadzali domov tak sa mu pacilo.Kludne sa pytajte co by ste chceli este vediet...

lubiky
autor
6. júl 2018

@zuzka547 dakujem 🌞🌞 citala som aj ine recenzie tak naozaj to vyzera super. Jedine co ma zaujima este je ci tam citit ze je tam vela ludi alebo sa to stratí v tom velkom priestore...plaz bazeny jedalen...ci tam funguje take ako obsadzovanie lehatok o 6 rano 😄😄

lubiky
autor
6. júl 2018

A este ma zaujima realne cesta autobusom z letiska kolko trvala

zuzka547
7. júl 2018

@lubiky Ked sme tam prisli tak tam bola uplna prazdnota, v bazenoch nikto vela lehatok volnych, na plaz sme chodili okolo 9 a skoro cela plaz volna.. V jedalni nna obed sme boli skoro sami,vobec to nebolo preplnene. Ale posledne 2 dni uz ako sa blizil jul tak tam prislo viac ludi uz bolo vela ludi aj na plazi a aj pri veceri uz sa tvorili rady ale nie zas nejake dlhe 4-5 ludia pred Vami, ale ked sme tam my prisli tak prve dni nestal nikto pred nami..

zuzka547
7. júl 2018

@lubiky cesta autobusom bola narocnejsia ako sme si mysleli. Pisali ze 90 minut od letiska. tak s tymto sme aj ratali, ale v skurocnosti to bolo tak ze pol hodina od letiska bolo hranice, kedze sa vstupovalo na turecku stranu tak delegatka pozbierala pasy a musela s tym ist na hranice kde toe pasy skenovali ale kedze boli 3 autobusy a my sme malo take ,,stastie,, ze nas autobusar pustil pred seba cely autobus tak tam sme cakala vyse pol hodiny kym sa ona vrati spat s pasmi a potom odtial je to este cca hodina do hotela... tak toto ma prekvapilo lebo o tomto nam nikto nepovedal ze sa bude musiet stat na hraniciach...

sabusika
13. júl 2018

ahojte, my sa tiez chystame do tohto hotela, @zuzka547 nevies mi prosim povedat ci su tam nejake obchodiky? zaujima ci sa tam daju niekde kupit hracky do piesku, a hlavne plienky. Jasne ze si vezmem, len aby som bola spokojnejsia ze v pripade potreby s tymto nebude problem, velmi pekne dakujem.

zuzka547
14. júl 2018

@sabusika Dobry den, ano je tam v hotely jeden obchod kde su tieto veci ako plienky, hracky do vody aj nafukovacky aj opalovacie kremy aj rozne darcekove predmety, a potom je tam este obchod s oblecenim klenotnictvo a optika.

dzukeles
14. júl 2018

Aj my sa chystame 🙂 snad bude dobre!

zuzka547
14. júl 2018

@dzukeles Urcite sa Vam bude pacit🙂

dzukeles
14. júl 2018

@zuzka547 zabavime sa tam aj s 15mes syncekom? 😁

mimmi77
3. aug 2018

@zuzka547 kedy presne ste boli? My sme boli 1.-13. jún, bolo veľmi málo ľudí, maximáne nám to vyhovovalo. Ale budúci rok kvôli už školopovinnému synovi plánujeme ísť až v druhej polovici júna, len sa bojím, že už tam bude veľa ľudí....

zuzka547
4. aug 2018

@mimmi77 My sme boli 24.6.-1.7. bolo malo ludi tiez ale uz ako sa blizil koniec juna tak posledne 3 dni uz bolo vidiet ze je viac ludi aj v jedalni aj na plazi.. ale stale to nebolo tak preplnene ako byva inde ked chodievame..

sandrusik22
7. aug 2018

Ahojte chcela by som sa spýtať tie ktoré ste boli v limaku boli komáre v rezorte ? Ďakujem krásne

zuzka547
7. aug 2018

@sandrusik22 my ked sme boli tak komare neboli

sandrusik22
7. aug 2018

@zuzka547 dakujeeem 🙂

mimmi77
7. aug 2018

@sandrusik22 my sme boli v júni, neboli vôbec.. minulý rok sme boli v septembri vedľa v Kaya Artemis a tiež nič

sandrusik22
8. aug 2018

@mimmi77 ďakujem veľmi pekne to ma teší 😊🌴

maminecka2
8. aug 2018

Baby, ktore ste leteli s kocikom, ako ste ho zabalili? Staci nejaky popruh (tak sme to mali v minulosti- pod schodami sme ho zlozili a len stiahli popruhom) alebo treba obal? Dakujem.

maminecka2
8. aug 2018

A este ma zaujima, ked budem ubytovana v Kaya, tak sa mozem dostat do Limak do toho obchodiku? Dik.

maminecka2
8. aug 2018

Neviete o niekom kto z letiska do hotela nesiel busom ale si prenajal taxik? Je to vobec mozne (kvoli tej pasovej kontrole)? Oplati sa to casovo? Dakujem.

luliu
8. aug 2018

@maminecka2 a prečo by to nebolo možné?Ved vyjdes z letiska, oznámis CK, že ideš taxíkom, nájdeš taxi, nasadnes a ideš. Ci vy idete lietadlom do gréckej časti a odtiaľ na turecku? Tak to by som šla radšej s CK a busom

jaden
8. aug 2018

Kolko vas vysiel Limak a na kolko dni? Kupovali ste first alebo last minute? Dakujem

maminecka2
8. aug 2018

@luliu Ano, presne takto, letime do Larnaky a odtial cez hranice. Prave preto zvazujem ze s dekegatkou to bude istejsie. Ale laka ma vidina ze sa s tromi deckami uprostred noci nebudem terigat v plnom buse.

luliu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maminecka2
8. aug 2018

@luliu No, ved prave. Verim ze to bude aspon trochu kulturny bus, lebo vselico som uz zazila 😂

mimmi77
8. aug 2018

@maminecka2 leteli sme s kočíkom, mali sme obal na kočík. Ale ak sa o kočík nebojíš, samozrejme ho nemusíš do ničoho baliť 🙂
My sme išli z Larnaky do Limaku a potom späť na letisko taxikom. Hranica bola rýchlovka - šofér vystúpil, pri okienku ukázal naše pasy, otvoril dvere na aute, policajti z okienka nahliadli s úsmevom dovnútra a to bolo celé 🙂 Zdržanie asi 3 minúty😇

@jaden v prípade Limaku určite dobre urobili tí, ktorí si pobyt kúpili s first moment zľavami. Last minute možností do Limaku nie je bohužiaľ veľa, a zľavy úplne smiešne. Očividne sa im tento hotel dobre predáva. Možno septembrové termíny budú s nejakou lepšou cenou 😎

maminecka2
8. aug 2018

@mimmi77 Dakujem 😁