Zakladam diskusiu konkretne k tomuto hotelu. Novootvoreny v 2018. Budem rada ked pridate recenzie a postrehy ...
Dobry den, konkretne do tohto hotela ideme 24.6. napisem potom recenziu pripadne nejake foto pridam.
@lubiky Hotel Limak Cyprus mozem velmi odporucit,krasna cista izba,velky rezort,super jedlo, velky vybee v hlavnej restauracii dokonca oddelena jedalen pre deti kde boli pre ne nesolene veci vyzivy pre male deti...alebo aj vonku cez obedy snacky vzdy sa dalo vybrat(cestoviny,pizza,nugetky,hamburger,kebab,pecene kura,salaty,ovocie,zakusky) v baroch bol podavany aj importovany alkohol ako znacky(malibu, finlandia,jack daniels,baileys...)plaz kraasna, ciste more,teple,plitkw pre deticky. Pre deti tam bol doslova raj, ci uz smykacky v bazenoch alebo preliezky, minigolf.Super animatori slovensky velmi sa starali o deti vymyslali rozne programi...Vecer super program v amfiteatri ako muzikal Mama Mia,Kniha dzungle, Michael Jackson...Naozaj bola to jedna z najlepsich dovoleniek ake sme kedy zazili...Maly syn plakal ked sme odchadzali domov tak sa mu pacilo.Kludne sa pytajte co by ste chceli este vediet...
A este ma zaujima realne cesta autobusom z letiska kolko trvala
@lubiky Ked sme tam prisli tak tam bola uplna prazdnota, v bazenoch nikto vela lehatok volnych, na plaz sme chodili okolo 9 a skoro cela plaz volna.. V jedalni nna obed sme boli skoro sami,vobec to nebolo preplnene. Ale posledne 2 dni uz ako sa blizil jul tak tam prislo viac ludi uz bolo vela ludi aj na plazi a aj pri veceri uz sa tvorili rady ale nie zas nejake dlhe 4-5 ludia pred Vami, ale ked sme tam my prisli tak prve dni nestal nikto pred nami..
@lubiky cesta autobusom bola narocnejsia ako sme si mysleli. Pisali ze 90 minut od letiska. tak s tymto sme aj ratali, ale v skurocnosti to bolo tak ze pol hodina od letiska bolo hranice, kedze sa vstupovalo na turecku stranu tak delegatka pozbierala pasy a musela s tym ist na hranice kde toe pasy skenovali ale kedze boli 3 autobusy a my sme malo take ,,stastie,, ze nas autobusar pustil pred seba cely autobus tak tam sme cakala vyse pol hodiny kym sa ona vrati spat s pasmi a potom odtial je to este cca hodina do hotela... tak toto ma prekvapilo lebo o tomto nam nikto nepovedal ze sa bude musiet stat na hraniciach...
ahojte, my sa tiez chystame do tohto hotela, @zuzka547 nevies mi prosim povedat ci su tam nejake obchodiky? zaujima ci sa tam daju niekde kupit hracky do piesku, a hlavne plienky. Jasne ze si vezmem, len aby som bola spokojnejsia ze v pripade potreby s tymto nebude problem, velmi pekne dakujem.
Aj my sa chystame 🙂 snad bude dobre!
Ahojte chcela by som sa spýtať tie ktoré ste boli v limaku boli komáre v rezorte ? Ďakujem krásne
@sandrusik22 my ked sme boli tak komare neboli
@zuzka547 dakujeeem 🙂
@sandrusik22 my sme boli v júni, neboli vôbec.. minulý rok sme boli v septembri vedľa v Kaya Artemis a tiež nič
@mimmi77 ďakujem veľmi pekne to ma teší 😊🌴
Baby, ktore ste leteli s kocikom, ako ste ho zabalili? Staci nejaky popruh (tak sme to mali v minulosti- pod schodami sme ho zlozili a len stiahli popruhom) alebo treba obal? Dakujem.
A este ma zaujima, ked budem ubytovana v Kaya, tak sa mozem dostat do Limak do toho obchodiku? Dik.
Neviete o niekom kto z letiska do hotela nesiel busom ale si prenajal taxik? Je to vobec mozne (kvoli tej pasovej kontrole)? Oplati sa to casovo? Dakujem.
@maminecka2 a prečo by to nebolo možné?Ved vyjdes z letiska, oznámis CK, že ideš taxíkom, nájdeš taxi, nasadnes a ideš. Ci vy idete lietadlom do gréckej časti a odtiaľ na turecku? Tak to by som šla radšej s CK a busom
Kolko vas vysiel Limak a na kolko dni? Kupovali ste first alebo last minute? Dakujem
@luliu Ano, presne takto, letime do Larnaky a odtial cez hranice. Prave preto zvazujem ze s dekegatkou to bude istejsie. Ale laka ma vidina ze sa s tromi deckami uprostred noci nebudem terigat v plnom buse.
@luliu No, ved prave. Verim ze to bude aspon trochu kulturny bus, lebo vselico som uz zazila 😂
@maminecka2 leteli sme s kočíkom, mali sme obal na kočík. Ale ak sa o kočík nebojíš, samozrejme ho nemusíš do ničoho baliť 🙂
My sme išli z Larnaky do Limaku a potom späť na letisko taxikom. Hranica bola rýchlovka - šofér vystúpil, pri okienku ukázal naše pasy, otvoril dvere na aute, policajti z okienka nahliadli s úsmevom dovnútra a to bolo celé 🙂 Zdržanie asi 3 minúty😇
@jaden v prípade Limaku určite dobre urobili tí, ktorí si pobyt kúpili s first moment zľavami. Last minute možností do Limaku nie je bohužiaľ veľa, a zľavy úplne smiešne. Očividne sa im tento hotel dobre predáva. Možno septembrové termíny budú s nejakou lepšou cenou 😎
@mimmi77 Dakujem 😁