Ahojte,bol niekto v hoteli Lesana s detmi? Zaujimaju ma tie animacne programy,ci sa to detom paci. Ihrisko maju vonku? Dakujem za recenzie
my sme boli 2x naposledny pred 2 tyzdnami. Celkom v pohode to je, detske animacie, velke vnutorne ihrisko, strava celkom v pohode , klasika bufetove stoly, rozpravkove postavicky chodia po hoteli. Welnes mensie ale tiez v pohode, ludi vela nebolo
Detom sa animacie pacia, my sme mali sutaze a tanec v bublinkach. Cez den sme boli na popradskom plese na turistike, ale vecer sa vysantil s animatormi a Olafom 🙂. Ledva som ho o deviatej vecer hnala do izby. Deti dostavali aj medailu. My sme spokojni, samozrejme neda sa to porovnavat s tymi drahsimi hotelmi typu Trinity, Druzba ale ja som spokojna co sa tyka pomer a cena
Odporúčam Lesanu, pre deti je tam super! Aj rodičia si oddýchnu. Strava výborná, personál tiež. Animácie sú ok.
@miroslavaa31 boli sme minulý víkend, bolo super 🙂 najviac sa mi páčilo že tam bolo plno rodičov s deťmi takže nikto nezazeral keď mala robila scény 😂 ale fajne bolo, ako už písali vyššie majú dva veľké detské kútiky, maskotov, vonku ihrisko,wellnes, solnu jaskyňu. Strava bola v pohode, personál milý. Dobre bolo. Na FB stránke majú rozpísaný program na cele leto.
Viem že neodpovedám na Vašu otázku ale chcem sa spýtať, kto ste tam boli na výlety v okolí? Dve 5ročné deti a jedno ročné...ďakujem krásne
@lilizzachy môžem sa spýtať, kto ste tam boli na výlety v okolí? Dve 5ročné deti a jedno ročné...ďakujem krásne
@antonia15 My sme dali len turistiku po okolí, bolo krásne počasie a to nám stačilo. Deti stále chceli byť na animáciach, v herni, celý čas sa niečo dialo, my sme využili welnes i soľnú jaskyňu. Potom v nedeľu po odchode z Lesany sme zašli na bobovú dráhu v Lomnici a na Skalnaté pleso.
My sa chystame cez jesenne prazdniny, ale kolega si pochvaloval.