Ahojte maminy, prosim vas, ktore tam boli? AKu mate skusenost? Aj plaz aj miestoBorik pri Zadare, ci ej to miesto kam sa da aj nejak nakupit ze je tam supermarket v pripade potreby...Daaaaaaakujem
Ma ešte niekto nejaku skusenosť? dakujem
my sme tam tiež boli,raz až radšej nikdy viac. blízko hotela bola zrúcanina,ohraničená páskami s lebkami,mali to začať búrať po sezóne,tak možno už nestojí.
Ahoj, my sme tam boli pred dvomi rokmi, boli sme spokojni. Kazdy ma vsak ine predstavy o dovolenke, tak neviem, ci by ti vyhovovalo to, co nam... Ale ak planujes dovolenku s detmi, je to hotel vyslovene zamerany pre ne. Donat je dost velky kolos, je to vlastne hotel s recepciou a bazenom a vedla neho depandans, kde je na prizemi aj jedalen. Nas ubytovali v depandanse, zvonku to vyzeralo dost blbo, ale vnutri boli izby pekne, ciste, na urovni. Myslim, ze to patri Nemcom, veci fungovali. V tom hlavnom hoteli je bar, mimo ranajok, obedov a veceri dostanes napoje tam. Z baru sa vychadza na terasu, je tam bazen. Ked zides dole z terasy, je pred tebou plaz a more. Ak vas ubytuju tam, je to trosku hlucnejsie kvoli tomu bazenu a baru, si myslim. Hotel je obklopeny stromami, co je fajn, nam taka plaz ako rodine s malym dietatom vyhovovala. Myslim, ze supermarket bol trosku dalej od hotela, asi 400 m, ale dali sa tam kupit aj dojcenske vody, stavicky Hipp a pod. Ale strava v hoteli bola dostacujuca, dobry vyber, kvalitna, my sme naozaj kupovali len pitie pre maleho. Mne trosku vadili tie napoje v hoteli, väcsinou len kadajake sladke malinovky Sprite a pod, mineralka nic, kava len taka obyc. - ranajkova a z alkoholickych napojov len vino capovane a tusim pivo. Ostatne - kvalitna kava alebo iny alkohol za poplatok. Nebol to taky uplny all inclusive, na aky sme zvyknuti napr. v Egypte alebo v Tunise. a ked nahodou dieta v case obedea, ci vecere spalo, nemali problem, ked si povedala, ze beries jedlo dietatu na izbu. Priamo od hotela premaval vo vecernych hodinach taky cestny vlacik do Zadaru a potom aj spät. Boli sme tak parkrat s malym, jemu sa to velmi pacilo. Vecer sa da pokorzovat aj pri hoteli, ale my sme chodievali bud tym vlacikom alebo autom vecer do Zadaru....
@kaciatko79 ahoj uz ste boli na dovolenke v zadare?
Ahoj, nie nakoniec nam nevysiel Zadar ale Petrcane Diadora, bolo tam uzasne ale teraz to vychadza okolo 3000€ a netusim preco....radi by sme tam este sli ale to je privela ☹
Mi sme v tom hoteli boli pred 2 rokmi.strava je tam super,čo sa týka alkohoku a malinoviek nič moc.ale dalo sa ;) je tam pekný kútik v hoteli kde môžeš nechať detičky.sú tam hoc aké hry v hoteli pre väčšie deti tie automaty na hranie,samozrejme na mince.okolie ok dosť obchodov,kolotoče tam sú kúsok.ale pláž zla osobne zlý pristup betonove plochy.
Ahojte. My sme sa prave vratili zo Zadaru a boli sme nadmieru spokojny. Hotel sice jednoduchy ale vobec nam to nevadilo. Strava uplne super, nealko napoje boli presladene tak sme ich davali 1:1 s vodou ... Bol aj program pre deti, ale my sme to moc nevyuzivali, lebo sme ani nemali kedy... 2 dni nam rano prsalo tak otvorili mini club a deti sa tam mohli krasne zahrat, posmykat ... Sluzby super, nam napr. maly dostal upal a pogrckal sa na izbe, tak som sla poprosit o nahradne pradlo ( bolo 9 hodin vecer) a do 10 minut sme mali upratovacku na izbe ... Co sa tyka plaze tak nam sa velmi lubila, len treba topanky do vody. Boli sme pozriet aj na pieskovej v Nine a veru v Zadare sa nam pacilo viac ... Super pre deti je aj vylet vlacikom do centra ... Ak mate otazky ... Kludne IP, rada odpoviem ...
Ahojte, planuje sem niekto tento rok ?
Neviem, co by Ta zaujimalo...jedine, co by som vytkla, bola neklimatizovana jedalen, bol tam fakt hic, neviem, ci to mali pokazene...inak vsetko super, pekna velka plaz, neocenitelny tien borovic, cistucka voda, super jedlo, mily personal, aj vecer sa dalo kam ist, dobre bolo 🙂
my sme tam boli pred 13 rokmi (ako ten čas letí) takže neviem ako je do dobudované, ale more a pláž sa mi nepáčila len z toho dôvodu, že tam bola tráva a stromy čo mi pripomínalo našu Zemplinskú Šíravu, ale more bolo fajn aj v stup do mora v pohode postupný. ja mám skúsenosť že oplatí sa ísť na oblasť Makarskej a nižšie, tam sa fakt cítiš ako pri mori a nie niekde ako na slovenskej nádrži, to je môj názor. 😝