ahojte mamicky.uz tu mnohe z vas spominali hotelovy komplex Avena na Liptovea zaujimalo by ma,ake ste mali zazitky.chcela by som tam ist aj s manzelom a s malym synom na vikendovy pobyt ,dat to manzelovy ako darcek k vyrociu svadby.Ktore ste tam boli,dajte typa kde ist a co sa oplati...dakujem moc za odpovede....
ahoj, my sme tam boli este pred cca 8-9 rokmi, vtedy este nebol zrekonstruovany, no boli sme max. spokojni so vsetkym, procedury....velmi chutne a bohate jedlo, bazenik...krasna priroda, urcite by som sa tam pozrela znova ked teraz citam co tam vsetko pribudlo pre deti 🙂 vtedy sme este deti nemali 😀
dakujem vam za odpoved...uz sa tam tesime,je to este sice skoro,ale aspon sa mam naco tesit🙂))))))
@simba ahoj, my by sme tam chceli ist tiez, ale neviem ako to je a zaujimalo byma to, pri penzione horec je take jazierko s teplou vodou, zda sa mi ze tam maju pristup aj ubytovani v niektorych hoteloch n abzlizko, ale neviem ci z aveny alebo fimu alebo ktori tam mozu ist, nevies nahodou ako to je? vdaka 🙂
My sme boli v Avene min.rok od 07.06. a boli sme spokojný. Rozmýšlam,že by sme sa tam vrátili budúci mesiac 🙂
ahojte dievcata prosim vas bazen je v kazdom zh nich alebo len v avene? dakujem, eva
@miss_shy bazén je v avene, vo Fime, penzin Horec má vonkajší - je to také termálne upravené jazirko, ale bez poplatku sa dá chodiť do Aveny ( je to kúsok do kopca) a Galanto má taký vonkajší, len cez leto. pozri ich stránku ( daj do vyhľadávača Avena) a tam sú aj fotky
ahoj...my sme tam boli s nasou malou minuly rok..bolo tak fakt krasne, nedalo sa im nic vytknut...v cene sme mali aj nejake procedury. Strava tiez super, vzdy moznost vyberu a stale plna jedalen deti...vyslovene stredisko kde chodia rodinky s detmi. pred hotelom su detske preliezky, trampolina, hojdacky a tak...odporucam ale navstivit aquapark v lipt. mikulasi aj v pripade zleho pocasia sa tam da ist, maju vnutorne bazeny a hlavne krasny detsky bazen. Okolie velmi prijemne na dlhe prechadzky ...