Hotel Atrium v Novom Smokovci - skúsenosti

24. júl 2021

Boli ste niekto v tomto hoteli? Ako ste boli spokojní ? Inak píšu že platba dopredu a nie je možné zrušenie rezervácie ani vrátenie peňazí, čo ma v tejto neistej dobe odraďuje. Veľmi by sme tam chceli ísť ale ak náhodou by to nedovolila situácia kvôli kovidu myslite že by sa s nimi dalo dohodnúť?

antonia16
24. júl 2021

Treba tam zavolať. Boli sme tam minulý rok, všetko bolo super. Deťom sa tam neskutočne páčilo.

marci77
24. júl 2021

ano, tieto hotely zo siete trinityhotels, ci uz ten v Tatrach, Sitno pri B.Stiavnici alebo ten v Senci maju top uroven a su max. baby friendly
ceny za ubytko je dost vysoke, napr. v Sitne za 3noci pre 4clennu rodinu kludne aj 1000eur pytaju....neviem, ako to maju riesene v koronadobe so stornom, asi si treba zavolat, napisat a povedia

matovicova
24. júl 2021

Ak by nedovolila situácia kvôli opatreniam, peniaze nevracaju, ostane ti predplatené do budúcna.. Teda budeš mať voucher

elizabet173
25. júl 2021

bola som tam pred rokmi na školení a za mňa nie, nie, nikdy. Potvrdená rezervácia izby neplatila, keď sme tam dorazili, recepčná nám zohnala miesto v nejakom penzióne, z ktorého sme sa na druhý deň zase sťahovali do tohto hotela. Jedlo sa s hotelom Sitno pri B. Štiavnici nedá porovnať, večer po polhodinovom čakaní, keď si náš nikto v reštaurácii nevšímal, sme odišli do inej. Viem, že sa zrejme zmenili ľudia, možno systém, ale ja tam už nikdy nepôjdem, tie štyri dni nabité problémami a neochotou mi stačili.

tykat
25. júl 2021

Boli sme minuly aj predminuly rok. Vsetko na jednotku. Pre deti super, animatori. My mame decka velke tak sme nevyuzili.
Jedine co moze niekomu dost vadit ze vzdy medzi 2 izbami su zamknute dvere, z druhej izby pocujete vsetko (my sme mali objednane 2 izby vedla seba takze nam to nevadilo, dvere sme mali odomknute). Tento rok sme chceli znova ale zac.maja este nebola moznost rezervacie tak ideme inde. Ked som videla ze uz sa da tak som.aj chcela prehodit ale muz ze nech necham tak, skusime nieco ine. Tak ideme do T.Lomnice do Uranu.

somtunovaa
25. júl 2021

Ubytovanie strašné za tie peniaze ale služby pre detičky super. Ale je to skôr pre take menšie deti do 7 rokov max.