Ahojte. Prosím vás tie, ktoré ste boli s deťmi na dovolenke v Chorvatsku vo sv. Filip a Jakov ubytované v hoteli Alba, podajte prosím info, ako sa vám páčilo, aké máte skúsenosti. My tam ideme nabudúci mesiac na dovolenku a hlavne ma zaujíma či je na izbe chladnička, nakoľko ju potrebujem na mlieko pre syna... pýtam sa hlavne preto, že hľadala som na internete a niekde píšu, že tam je chladnička, niekde že nieje a mám z toho hokej... najistejšie info bude od tých čo tam boli 😀
@jancika275 na ktorom poschodí ste boli v hoteli? my máme byť na prvom na morskú stranu, ja chladničku potrebujem kvôli mliečku na noc, lebo môj synátor ešte stále v noci vstáva a pýta si mliečko... Práve dnes som sa svokry pýtala ona tam bola tiež či tam potrebujem slnečník, ale asi áno dík za info... ešte sa opýtam v akom termíne ste boli? my ideme v polovici júna tak snad nebude až také teplo...
@leanax My sme tiež mali morskú stranu, ale už si nepamätám, ktoré poschodie. Slnečník určite áno, alebo pre deti taký stan. My sme boli ku koncu júla a vystihli sme práve 40 stupňové horúčavy. Ale aj počas týchto horúčav bola voda v mori studená (a to som na studenú vodu zvyknutá). Ževraj tam niečo ochladzuje vodu a moc často tam teplá nebýva...
@jancika275 dobry, chcem sa opýtať ohladom vody. fakt tam bola taka studena? aj v biograde je taka či one v tom filipe jakov ju niečo ochladuzuje? a čo bibinje ? kde su take tepleušie vody prosím?
@frisnica26 dobrý den, tak to neviem kde su teplejsie, v biograde ani v bibinje sme neboli. V sv.filipe bola naozaj dost studena.
Ahoj. My sme tam boli pred dvomi rokmi a zdá sa mi, že tam chladnička bola. Vtedy sme ešte nemali dieťa tak ma chladnička kvôli mlieku veľmi nezaujímala 🙂 Mestečko a hotel sa mi páčili, izby čisté, ale bolo tam veľmi teplo, na izbe nebola klimatizácia. Strava priemerná, mali sme aj lepšiu v 3-hviezdičkových hoteloch. Bolo to blízko na pláž, ale na pláži nebol žiadny tieň... Ak ťa ešte niečo zaujíma tak mi kľudne napíš.