Hotel Alba resort Side Turecko

karin2009
2. feb 2012

Ahojte. Nemá náhodou niekto naplánovanú cestu do tohoto hotela v júni 2012? Katarína

zuzi118
6. feb 2012

ahoj, my si hladame hotel v turecku, tiez planujeme ist v juni. Mas na tento hotel dobre referencie?

karin2009
autor
9. feb 2012

Ahoj Zuzi. Ja som bola asi dva týždne na nete a hľadala a hľadala. A tento hotel mi vyšiel zatiaľ ako naj. Dokonca som si mailovala aj s dvoma babami čo tam boli vlani. My máme 2,5 ročnú dcéru tak hľadám hľavne niečo pre ňu. Vlani sme boli v Bulharsku a tam žiaľ hotel nemal nič - ani šmýkačky ani nič. A more ju zasa nebavilo celý pobyt. Recenzie som našla na googli - keď si dáš "hotel alba resort recenzie" tak ti tam vyhodí stránky. Viem že "www.dekampo-dovolenka" a "invia"...ale sú aj iné stránky. A potom ešte holidaycheck - tam sú dokonca aj videá a fotky od klientov a aj na youtube.
My už máme objednaný zájazd od 15.6.do 26.6.2012 cez ck Medina.

Katarína

17crystal
27. feb 2015

@karin2009 Ahoj Karin, chystáme sa teraz v júni do tohto hotela. Mohla by som ťa poprosiť o dojmy z dovolenky a ako bola spokojná malá slečna? Ideme s 2 ročným krpčekom. A ešte by ma zaujímalo aké ste mali počasie a teplota vody v mori. Dalo sa v pohode kúpať? Ďakujem 🙂

nikoll123
2. jún 2015

@17crystal ahoj 🙂 ja som bola v albe minulý rok v júni, odlietali sme 13.6. .. domáci hovorili, že to bol najchladnejší jún, aký kedy zažili..cez deň bolo super, voda bola taká, že na začiatku bolo potrebné trošku sa osviežiť, ale potom to bolo už v pohode 🙂 ale určite to bolo tým, že mali chladný jún..večer sme mali oblečené dlhé nohavice aj svetríky (ale len občas, možno 3 dni z 12), pretože navečer sa fakt ochladilo, ale tento rok to tam vyzerá veľmi dobre 🙂 písala som si s tureckými kamarátmi a majú tam 36 stupňov, takže myslím, že tento jún bude lepší ako ten minuloročný 🙂
a čo sa týka detí, určite sa malý nebude nudiť 🙂 je tam detský bazénik s malou šmýkačkou, sú tam animátorky pre takýchto drobcov (slovenská animátorka pre malé deti prišla s nami toho 13.júna), detský klub, každý večer minidisco..
môžem sa spýtať, kedy idete? možno sa tam stretneme, lebo sa chystám aj tento rok 🙂

17crystal
4. jún 2015

@nikoll123 Ahoj, tak odlietame už zajtra zo Sliača a budeme tam do 16.6. Pozerala som práve počasie tak dnes je tam akurát búrka. Ale nech lepšie dnes ako zajtra :D. More možno bude po búrke trošku studenšie, ale to sa za pár dní hádam spraví. Ďakujem za tvoje postrehy pomohlo mi to. Hlavne tie teplejšie veci, lebo môj mužík si okrem šortiek a krátkych tričiek nemieni nič iné zbaliť 🙂 a presviedča aj mna, že tam bude hrozná horúčava. Ale treba byť redšej opatrný. Veď aj teraz tam prší...
Tak napíš kedy idete vy, som zvedavá či sa stretneme aspon na pár dní možno. Pa a pekné leto, ak by sme už neboli v kontakte.

nikoll123
9. jún 2015

@17crystal ideme teraz v piatok - 12.6., takže sa tam stretneme 🙂 dúfam, že máte dobré počasie a že ste spokojní 🙂

sara2830
10. jan 2016

Ahojte,baby chcela som vediet aka cistota mora bola,ja som bola par rokov dozadu na Kleopatrinej-krasna priezracna no nie vhodna pre deticky(vlny a zraz)no a ked som bola v Side ako tehotna bolo mutne more,no vtedy boli aj burky aj zaplavy,mozno to bolo tym,inak najlepsia dest.pre decka co sa tyka blizkeho transferu,klimy a mora je Mallorca le boli sme uz 3krat posebe tak by som rada zmenu,dakujem za reakcie.

baumka
10. jan 2016

@sara2830 táto oblasť pri hoteli Alba,teda oblasť Colakli je fakt vhodná pre deti,pozvoľný vstup do mora,piesok,teplá voda, to isté sa týka aj oblastí Evrenseki,Kumkoy,Gundogdu,sú to susedné oblasti,teda od letiska v priemere 50-60 min a to sa dá vydržať aj s malým dieťaťom 🙂

sara2830
10. jan 2016

@baumka dakujem 🙂

caspino
10. jan 2016

Do turecka by som teraz nesla radsej moj nazor

sara2830
10. jan 2016

To neriesim,kazda krajina je rizikova a osud nezmenis ;)