Ahojte,
boli ste na dovolenke v hoteli Áčko? Hrabovská cesta v Ružomberku
Aký je bazén, strava, okolie????
podľa fotiek v reklame je bazén pekný..............ale to je asi teda prikrášlené. Ďakujem za názor
No vyzeralo to tak,ale keď som tam bola,tak som ostala prekvapená,veľa ľudí púšťajú,nedá sa tam plávať,veľa detí,cize nič moc
@lasina a bolo to v lete? To je bazén aj pre neubytovaných hostí??
Ahoj, my sme tam neboli ubytovaní, ale chodili sme tam "papať"...ubytovaní sme boli v centre...nám tam chutilo..príjemný personál...detský kútik...sem tam bolo presolené..ale čo ma prekvapilo..napr.šulance z makom robili čerstvé..čakali sme ale boli perfektné...aj po ceste do Viedne sme sa tam zastavili na obed...toľko moja skúsenosť...ale ubytko neviem...🙂 závisí to aj od náročnosti zákazníka...je to taká klasika jedlo...my sme boli spokojní hlavne kvôli malej..polievočka kuracia bola tiež
"nie bujonova" ale fajna kuracia...ako má byť...na čo sme inde nenatrafili...🙂
Ja som bola iba na masážach,prechádzala som popri bazéne,jasne púšťajú aj ľudí zvonku na permanentky.Robim vo wellness,preto kým som čakala na manžela,kým skončí,som trochu spovedala slečnu na recepcii.A podľa toho čo mi rozprávala nič moc.Ona robí aj plavčíka a aj recepčnu aj všetko.Take divné mi to prišlo.Mozno som ja naučená na iný wellness,ale nepáčilo sa mi to a ani manželovi.
Ja byvam nedaleko, strava bola priemer, ubytko neviem. Z okolia sa urcite chodte kuknut do Cutkovskej doliny a do Hrabova - kusok od hotela a si v prirode a tichu. V cutkovskej kolibe varia vyborne ;)
Ja som z Ružomberka, vo wellnese som bola pár krát, kedže tam môže prísť hocikto. Počet ľudi v bazéne jasne záleží podla toho v akom čase prídes. Ako bolo povedané krásne sú prechádzky do Cutkovskej doliny a Hrabova 🙂, príp cez Hrabovo, Malino na Vlkolínec. Ale samotny hotel je viac menej v strede križovatky na kruhovom objazde.
Ahoj,bazén je malý,a veľa ľudí.Boli sme tam s manželom na masážach a boli sme tam posledný krát.Otras.Strava neviem,ale teta mi tam robí účtovnícku a vraví že to je nič moc tam.