Ahojte.. Bol niekto ubytovaný v Holiday village Tatralandia v chatkách A.. Ktoré ešte neprešli rekonštrukciou? Lebo váham ktoré objednať.. Je to tam v pohode?
@ludkaj100 radšej by som volila tie súkromné chatky, tie druhe, na týchto ak budete mat susedov budete počuť absolútne všetko 😁
@ludkaj100 ja suhlasim s @trinity_77, my sme mali teraz naposledy (cez Velku noc) chatku A deluxe, a teda viac si ju nevezmeme. Susedia z troch stran a poculi sme aj ked isli po schodoch, kazdy rozhovor, telku, ventilaciu v zachode, vsetko. Bola sice prijemne zariadena, ale zeby to bolo nejake deluxe... neviem si predstavit, ako su potom zariadene tie neprerobene chatky. Ak chces mat klud, brala by som chatku B, alebo potom cez sukromnych ubytovatelov, ktori maju tiez chatky priamo v holiday village, akurat tam je nevyhoda, ze ak chces rekr.poukaz pre zamestnavatela, tak ti nevedia dat na fakturu aj vstupy do aquaparku a stravu z arealu, to vie len priamo tatralandia.
@veronikaszabova a boli ste v týchto A chatkách? Alebo v B kde je samostatná chatka bez susedov? Ďakujem za odpoveď 🙂
My sme boli konkrétne v týchto chatkach min.rok......a nebola som spokojná......hlavne som sa nevyspala -jedna posteľ neskutočne vrzgala pri každom pohybe a hlavne bol tam pod jednou posteľou bojler na teplú vodu a neskutočne hycoval strašne teplo ani okno sa nedalo otvoriť lebo zas komáre sieťka na okne žiadna
A tak som spala dole na zlomenom gauči
Ale susedov sme mali tichých 😉
Jedlo bolo vynikajúce
@ludkaj100 A v uplne prvej dole.
@ludkaj100 boli sme cez vikend, za nas OK