Ahojte, ideme na dovolenku a potrebujeme ísť ešte s hlbokým kočíkom, máte prosím skúsenosť, či je to v pohode ku schodikom lietadla, že tam tí pracovníci nerobia s tým problém, že to nie je kočík skladny do seba, ale sú to dve časti? So starším sme išli už so športovým, ktorý sa zložil do seba a teraz pri vanicke si nie sme istí, či je to ok. Letime cez Ryanair a pozeráme aj na ich stránke, ale nie je to úplne prehľadne napísané, budem tam ešte volať. Ďakujem
@anjelicek26 ďakujem za skúsenosť, tiež berieme autosedačku, tú odovzdáme s kuframi a nebola som si istá tým kočíkom ku lietadlu, ďakujem ti, ukludnila si ma, lebo ideme už v nedeľu
bez problemov
@kacusik69 ďakujem 🙂
Ryanair minuly rok - hlboky kocik musel byt odovzdany pri odovzdavani batoziny do nadrozmerky
@darkswan ďakujem, tak uvidíme, ako pochodime, máme aj alternatívu, že by sme odovzdali vaničku s kuframi a ku lietadlu s konštrukciou a vajíčkom a to odovzdať pri schodoch, tak som zvedavá ako dopadneme, hádam nebudeme mať malého celé letisko na rukách..
My sme niesli malu kym spala vo vajicku a potom som si ju prehodila do sestric- najpraktickejsie
@kacusik69 letíme z Viedne, a teda najradšej by som odovzdala vaničku s kuframi (máme zaplatený ešte jeden kus niečoho naviac pre dieťa) a podvozok s vajíčkom ku lietadlu (iba pre upresnenie nie vajíčko do lietadla).. no hádam s tým nebude problém, malý má už 8kg, takže na rukách by to bolo strašné, ale so športovým kočíkom to ešte nejde. Ďakujem
pre dieta mozete mat 2 rozne baby equipment, dokopy 3 ks… vize vanicka, podvozok, vajicko mate bezplatne, nemuseli ste ani doplacat pokial teda este nemate ony baby equipment (cest. postielka, autosedacka a pod.)
@kacusik69 ďakujem, keď sme objednavali letenky, nevedeli sme, či nevezmeme ešte kresielko. Ešte raz ďakujem.
Boli sme ked mal maly pol roka , s kocikom sme sli az k lietadlu tam ho zobral muz na ruky , ja som zlozila kocik dala do obalu a odovzdala pracovnikovi
pri chcek in nam oznacili obal na kocik ( kedze som obe casi kocika dala dnu do obalu) , ak budete mat dve casti tak treba oznacit obe ak nemate obal
Ďakujem, bolo to v pohode, iba sme povedali, že kočík ku lietadlu pozostáva z dvoch častí a v pohode nalepili.. takže fajn 🙂
Len povies koľko časti kočík a toľko etikiet nálepka a odovzdas.. tiež poletime o mesiac s vanickovym kočíkom a berieme ešte aj autosedacku...