Hľadáme rodinky na spoločné dovolenky

zizaka
16. mar 2012

Ahojte, v podstate by som takouto formou chcela nájsť niekoľko super rodiniek a spojiť ich dokopy na spoločných dovolenkách. Priznám sa my máme s manželom taký problém.
Na túto dobu sme v našom okolí dosť mladí rodičia ja mám 28, manžel 30 a máme dve detičky chlapca-vo veku 5 rokov a druhého chlapčeka- 8 mesiačikov. Naši kamoši sú skoro buď všetci ešte slobodní, alebo ešte nemajú deti , a ak majú tak maximálne bábo a náš starší synček sa na dovolenkách v podstate nemá s kým hrať.
Chcela by som nájsť nejaké rodinky na kávičky a neskoršie na chatu a pod. Je to asi uletený nápad, ale najlepšie by bolo ak by ste splnili všetky kritéria.
Takže: Mladí rodičia, min. 1 dieťa vo veku cca 5 rokov, najlepšie západné slovensko, aby mali radi prírodu a pod.
PS: A ešte najlepšie by bolo ak by tie rodinky mali aj hypotéku- nech máme aspoň trošku aj rovnaké starosti...
Držím nám palce- nech vytvoríme super- partiu

familia4
31. júl 2012

Ahojte,my by sme asi mohli splňať tieto vaše kritéria 🙂 Takže ak máte stále záujem o dobrú partiu neváhajte sa ozvať.Mail familia4@zoznam.sk

dooscoby
22. aug 2012

@zizaka Ahoj.My sme tiez mlada rodinka ja budem mat 30,drahy ma 34 a deturence 3 r. a 14 mesiacov.Sice byvame v Ba,ale zvykneme chodit na vylety kade tade po okoli. Minuly tyzden sme boli napr.na ranci pod Babicou,Bojna za Piestanmi a bolo super. Sme si domov nachytali vlasntorucne ulovene pstruhy na nedelny obed. A aby som nezabudla mame hypo na dalsich 30 rokov 😀