Dobrý deň. Sme rodinka z
vychodneho slovenska s detmi (4,11) a hľadame rodinku(parťakov) ktora by sa k nam pridala na dovolenku. Nemuseli by sme byt spolu cely čas, ale tak deti sa pohrat, večer sadnuť na pivko 🙂 planujeme ist autom, bulharsko, grecko, taliansko nemame este zatial nič vybrate.
@janka1990 sorry, ale to vážne chcete ísť na dovolenku s úplne neznámymi ľuďmi? Čo keď budete absolútne nekompatibilní? To bude dovolenka! Ak nemáte kamarátov, hádam si vystačíte aj sami, nie?
Mne sa nahodou ten napad paci, mozno spoznate super ludi, ktori nie su tak zatrpknuti ako pani hore 🤗
Chorvatako je istota 🥳
@janka1990 to by si len tak išla s cudzími čo nevieš čo sú zac, ake majú praktiky aki sú a pôjdes s nimi aj dovolenku?? Doooobreeeeee 👍
Ja som introvert a nikdy by som nešla na dovolenku s neznámymi, avsak si myslím že autorka sa vôbec nepytala na názory čo si ľudia myslia o takejto zdieľanej dovolenke, či som zle čítala status ? 🤪
Keď je niekto extrovert, keď nemá problém kecat s hocikým o hocičom, má takého aj partnera a deti tak to vôbec nie je zlý nápad.. veď do leta je teda riadne ďaleko.aby sa spoznali nemyslite? A ak zistia že si nerozumejú až na dovolenke veď preboha nebudú bývať v jednom apartmáne.. budú tam proste len blizko seba a robiť si vlastný program..
ale ved nepojdu v jednom aute, nebudu byvat v jednom apartmane 🤦♀️ ked si nesadnu tak sa proste nebudu stretavat a pojdu si po svojom. Ale dohodnut sa s niekym na rovnakom mieste a mat deti v podobnom veku moze byt fajn. Mozu si aj sadnut a mozu spoznat super ludi.
My sa chystáme ,tiež ešte nevieme presne destináciu, mám 2 synov (4,9). Na dovolenku plánujeme posledné 2 týždne augusta. Tiež ma to dnes napadlo že keby bol niekto ešte z svk v tom istom rezorte,tak by bolo super.
@janka1990 Chorvátsko? 🤷🏻♀️